Tuotteet

Reiki: unakiitti symbolit ja säilytyspussi

Ei Arvostelut
Hinta: 15,00 €
Myyntihinta: 15,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 12,10 €
ALV määrä: 2,90 €
Myyntihinta: 15,00 €
Usui Reikisetti. Unakiitti on kivi, jossa on niin paljon epidoottia, että kivi värjäytyy vihreäksi. Sitä löytyy myös Suomesta ja sitä hiotaan paljon korukiviksi. Vihreän epidootin lisäksi unakiitissa näkyy punertavaa maasälpää. Unakiitin hidas värähtely tuo..
Takaisin: Usui Reiki

Unakiitti on kivi, jossa on niin paljon epidoottia, että kivi värjäytyy vihreäksi. Sitä löytyy myös Suomesta ja sitä hiotaan paljon korukiviksi. Vihreän epidootin lisäksi unakiitissa näkyy punertavaa maasälpää. Unakiitin hidas värähtely tuo sydämen asiat lähelle käytäntöä. Se painottaa vastuuta ja toisen huomioonottamista. Se antaa paljon tosiasioiden tajua ja lujuutta. Maasälvän tasapainottava ja keventävä vaikutus keventää huomattavasti voimakkaan epidootin värähtelyjä. Tämä tekee unakiitista levollisemman kiven verrattuna epidoottiin., Epidootti on erittäin radikaali sydämen parantaja, mutta se vaatii käyttäjältään kykyä hyväksyä ja myöntää omia vikoja ja pelkoja. Se saattaa vetää alitajunnasta pelottaviakin asioita tutkittavaksi. Epidootti vaikuttaa sydänchakran alaosiin rakentaen yhteyttä juurichakraan ja sydänchakran välille. Epidootilla hoidettaessa voi joskus tuntua painon ja viiltävyyden tuntua rinnan alaosissa. Se vaatii käyttäjältään ehdotonta avoimuutta, omistautumista, uskollisuutta ja kestävyyttä. Tästä syystä epidoottia voi suositella vain kaikkein hartaimmille oman tien kulkijoille. Epidootin haastavuus riippuu sen tummuudesta. Tumma epidootti on aina vaaleaa haastavampi.

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto. Siinä hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Reikiä on käytetty jo tuhansia vuosia. Välillä tämä taito oli pitkään unohduksissa, kunnes japanilainen Mikao Usui löysi sen uudelleen ja alkoi opettaa sitä edelleen. Reiki tuli länsimaihin vasta myöhemmin, vuoden 1938 jälkeen kun sen tuoja, Havaijilainen Hawayo Takata vihittiin Reiki-Masteriksi ja hän alkoi opettaa tätä taitoa ensimmäisenä länsimaalaisille. Noista ajoista Reiki on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan; tällä hetkellä maailmassa lasketaan olevan yli 50 000 Usui-Reiki Masteria jotka opettavat joka päivä uusia Reikihoitajia ja edelleen uusia Reiki-Mastereita.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*15*6 mm. Paino n. 91g.
Chakra: juurichakra, sydänchakra
Horoskooppimerkki: Skorpioni
Elementti: Vesi, Tuli
Kovuus:
Planeetta: Mars, Venus

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; Kivet kertovat: Marianne Aalto; Internet; www.reikisivut.com;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top