Tuotteet

Reiki: ryoliitti symbolit ja säilytyspussi

Ei Arvostelut
Hinta: 12,00 €
Myyntihinta: 12,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 9,68 €
ALV määrä: 2,32 €
Myyntihinta: 12,00 €
Usui Reikisetti. Ryoliitti sytyttää luovuuden kipinän, mikäli on valmis siirtymään eteenpäin ja antamaan tapahtumille luvan tapahtua. Se antaa mahdollisuuden kurkottaa ulos kykyjen ulkopuolelle kaikkeen siihen, mitä on mahdollista tehdä, jos murtautuu ulos..
Takaisin: Usui Reiki

Ryoliitti sytyttää luovuuden kipinän, mikäli on valmis siirtymään eteenpäin ja antamaan tapahtumille luvan tapahtua. Se antaa mahdollisuuden kurkottaa ulos kykyjen ulkopuolelle kaikkeen siihen, mitä on mahdollista tehdä, jos murtautuu ulos mielen kahleista. Ryoliitti näyttää, miten voi herkutella ja iloita omassa loputtomassa potentiaalissa. Sillä on voimakas yhteys maahan ja sen asukkaisiin. Ryoliitti antaa syvemmän yhteyden luonnon järjestelmiin; mineraaleihin, kasveihin ja itse Äiti Gaiaan. Tämä kivi tuo lähemmäksi yhteydet luonnon henkiin, elementaaleihin, sekä muuhun Deevakuntaan. Ryoliitti auttaa meditaatiossa tuomaan syvän meditatiivisen tilan, sekä matkat omaan sisäiseen-, ja ulkoiseen maailmaan. Tämän auttaa entisten elämien ongelmien kanssa; se näyttää yhteydet karmaan ja siihen, mitä nyt elämässä tapahtuu. Ryoliitin avulla nämä asiat on paljon helpompia kohdata, ymmärtää, tuoda tietoisuuteen ja parantaa. ”Tasapainon kivenä” Ryoliitti auttaa ongelmissa itsetunnon kanssa ja tuo henkistä voimaa. Se on oivallinen kivi, kun on kohdattava jokin ikävä asia. Se ehkäisee viivyttelyä ja häiriötekijöitä, sekä auttaa elämään tässä hetkessä. Ryoliitti ankkuroi käyttäjänsä ja estää menneiden miettimistä, sekä maadoittaa henkiset taakat, jotka eivät enää palvele.

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto. Siinä hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Reikiä on käytetty jo tuhansia vuosia. Välillä tämä taito oli pitkään unohduksissa, kunnes japanilainen Mikao Usui löysi sen uudelleen ja alkoi opettaa sitä edelleen. Reiki tuli länsimaihin vasta myöhemmin, vuoden 1938 jälkeen kun sen tuoja, Havaijilainen Hawayo Takata vihittiin Reiki-Masteriksi ja hän alkoi opettaa tätä taitoa ensimmäisenä länsimaalaisille. Noista ajoista Reiki on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan; tällä hetkellä maailmassa lasketaan olevan yli 50 000 Usui-Reiki Masteria jotka opettavat joka päivä uusia Reikihoitajia ja edelleen uusia Reiki-Mastereita.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 45*35*5 mm. Paino n. 58g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus:
Planeetta:

Lähde: Internet; www.reikisivut.com;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top