Tuotteet

Reiki: obsidiaani lumihiutale symbolit ja säilytyspussi

Ei Arvostelut
Hinta: 15,00 €
Myyntihinta: 15,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 12,10 €
ALV määrä: 2,90 €
Myyntihinta: 15,00 €
Usui Reikisetti. Lumihiutaleobsidiaani pitää sisällään kaikki obsidaanien yleiset ominaisuudet. Se on puhtauden kivi, tuoden tasapainoa hengen, mielen ja kehon kesken. Se tyynnyttää ja hoivaa tehden olon vastaanottavaiseksi ennen kuin tuo.. tietoisuuteen pinttyneitä..
Takaisin: Usui Reiki

Lumihiutaleobsidiaani pitää sisällään kaikki obsidaanien yleiset ominaisuudet. Se on puhtauden kivi, tuoden tasapainoa hengen, mielen ja kehon kesken. Se tyynnyttää ja hoivaa tehden olon vastaanottavaiseksi ennen kuin tuo tietoisuuteen pinttyneitä käyttäytymismalleja ja tämä jälkeen poistaa nämä henkiset tukokset. Lumihiutaleobsidiaanin avulla eristyneisyys ja yksinäisyys muuttuvat voimavaraksi. Tämä kivi opettaa meditaatiossa antautumaan. Se opettaa arvostamaan niin epäonnistumisia, kuin onnistumisiakin ja tuo ne kokemusta tuovina lahjoina.

Muinaiset ihmiset tekivät obsidiaanista maagisia nuolenkärkiä, sekä kirveitä. Koska obsidiaanissa ei ole kiteistä rakennetta, tekee se siitä erittäin nopeasti vaikuttavan ja voimakkaan. Obsidiaanin suurin voima on kertoa mikä sairauden taustalla oleva syy on. Antamatta armoa tämä kivi tuo esiin puutteet, heikkoudet, tukokset ja voimia vievät olosuhteet. Tältä kiveltä ei voi piiloutua. Obsidiaani yllyttää henkiseen kasvuun, mutta tarvitsee varovaista käsittelyä ja onkin parhaimmillaan kokeneen terapeutin valvonnan alla. Obsidiaani auttaa syvälliseen sielun parantamiseen, vieden edellisiin elämiin ja tuoden esiin siellä tapahtuneita, yhä kalvavia henkisiä traumoja ja tapahtumia. Tämä kivi on erittäin suojeleva, luoden suojaavan kilven kantajansa ympärille, sekä maadoituksen juurichakrasta maapallon ytimeen. Obsidiaani imee ympäriltään kaikkea negatiivista ja estää psyykkiset hyökkäykset, sekä negatiiviset henkiset vaikutukset. Se tuo kantajalleen mielenselkeyttä ja vie pois hämmennystä ja ahdistavia ajatuksia, sekä uskomuksia. Se ei jätä epäselväksi, mikä aiheuttaa henkistä stressiä, tai sairautta.

Huom. mikäli obsidiaani toimii liian tehokkaasti, lopeta sen käyttäminen ja käytä seleniittiä, sekä ruusukvartsia tuomaan takaisin tasapaino.

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto. Siinä hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Reikiä on käytetty jo tuhansia vuosia. Välillä tämä taito oli pitkään unohduksissa, kunnes japanilainen Mikao Usui löysi sen uudelleen ja alkoi opettaa sitä edelleen. Reiki tuli länsimaihin vasta myöhemmin, vuoden 1938 jälkeen kun sen tuoja, Havaijilainen Hawayo Takata vihittiin Reiki-Masteriksi ja hän alkoi opettaa tätä taitoa ensimmäisenä länsimaalaisille. Noista ajoista Reiki on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan; tällä hetkellä maailmassa lasketaan olevan yli 50 000 Usui-Reiki Masteria jotka opettavat joka päivä uusia Reikihoitajia ja edelleen uusia Reiki-Mastereita.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*15*6 mm. Paino n. 72g.
Chakra: sakraalichakra
Horoskooppimerkki: Neitsyt
Elementti: Maa
Kovuus: 8
Planeetta: Saturnus

Lähde: Kivet kertovat: Marianne Aalto; The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; www.reikisivut.com

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top