Tuotteet

Reiki: jaspis kambaba Dai-Ko-Myo

Ei Arvostelut
Hinta: 6,00 €
Myyntihinta: 6,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 4,84 €
ALV määrä: 1,16 €
Myyntihinta: 6,00 €
Usui Reikikivi Dai-Ko-Myo. Kambaba jaspis on fossilisoitunut, yli 3 miljardia vuotta vanha kivi. Sen sanotaan tuovan hedelmällisyyttä, luovuutta, sekä voimaa maaperään. Se stimuloi kundaliinin nousua, kestävyyttä ja auttaa haastavina aikoina mennen suoraan syvälle käyttäjänsä..
Takaisin: Usui Reiki

Kambaba jaspis on fossilisoitunut, yli 3 miljardia vuotta vanha kivi. Sen sanotaan tuovan hedelmällisyyttä, luovuutta, sekä voimaa maaperään. Se stimuloi kundaliinin nousua, kestävyyttä ja auttaa haastavina aikoina mennen suoraan syvälle käyttäjänsä juuriin ja perustuksiin. Kambaba jaspis pitää sisällään muinaisen maan energian ja linkittää takaisin esi-isiin tuoden tasaisuutta ja merkitystä nykyhetkeen. Maadoittavana kivenä se harmonisoi ja kiinnittää planeetan muuhun elämänrytmiin. Kambaba jaspis suojaa sähkömagneettiselta säteilyltä, sekä muilta ilmansaasteilta. Se resonoi aivojemme vanhimpien osien kanssa ja asetettuna pään taakse niskakuoppaan, se avaa syvälle juurtuneita lukkoja ja vanhentuneita ohjelmointeja, rohkaisten ottamaan vastaan uusia.

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto. Siinä hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia.
Reikiä on käytetty jo tuhansia vuosia. Välillä tämä taito oli pitkään unohduksissa, kunnes japanilainen Mikao Usui löysi sen uudelleen ja alkoi opettaa sitä edelleen. Reiki tuli länsimaihin vasta myöhemmin, vuoden 1938 jälkeen kun sen tuoja, Havaijilainen Hawayo Takata vihittiin Reiki-Masteriksi ja hän alkoi opettaa tätä taitoa ensimmäisenä länsimaalaisille. Noista ajoista Reiki on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan; tällä hetkellä maailmassa lasketaan olevan yli 50 000 Usui-Reiki Masteria jotka opettavat joka päivä uusia Reikihoitajia ja edelleen uusia Reiki-Mastereita.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 45*35*5 mm. Paino n. 22g.
Chakra: juurichakra, sydänchakra
Horoskooppimerkki: Vaaka, Skorpioni, Kalat
Elementti:
Kovuus: 6.5-7
Planeetta:

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; www.reikisivut.com;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top