Tuotteet

Rumpuhiottu: vuorikristalli EXTRA S

Ei Arvostelut
Hinta: 1,00 €
Myyntihinta: 1,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 0,81 €
ALV määrä: 0,19 €
Myyntihinta: 1,00 €
Vuorikristalli, vuorikide, kristallikvartsi ovat kaikki samaa tarkoittavaa väritöntä kvartsia. Se pitää sisällään kaikki kvartsien yleiset ominaisuudet. Se on ehkä eniten myydyimpiä ja käytetyimpiä parantavia kiviä. Vuorikristallin energia on selkeää..
Takaisin: Vuorikristallit

Vuorikristalli, vuorikide, kristallikvartsi ovat kaikki samaa tarkoittavaa väritöntä kvartsia. Se pitää sisällään kaikki kvartsien yleiset ominaisuudet. Se on ehkä eniten myydyimpiä ja käytetyimpiä parantavia kiviä. Vuorikristallin energia on selkeää ja sitä voidaan käyttää kaikille chakroille. Tämän kristallin energia on puhdistavaa, vilvoittavaa ja inspiroivaa. Se sopii erityisen hyvin käytettäväksi rinnan toisten kivien kanssa.
Vuorikristallin voi ottaa käsien väliin ja yrittää päästä yhteyteen sen kanssa. Herkille ihmisille se saattaa voi tuoda väristyksiä pitkin selkää ja niskaa. Yöksi tyynyn alle laitettuna tämä kivi tuo selkeyttä uniin, lisää vireyttä ja uusia ideoita. Energiahoidoissa vuorikristalleja laitetaan hoidettavan kehon ympärille, jolloin ne kohottavat hoidettavan energiatasoa, puhdistavat hänen chakroja ja tuovat valoa energiakenttään.

Rumpuhiotut kivet ovat pieniä kiviä, yleensä 1-5cm halkaisijaltaan. Rumpuhiotut kivet ovat nimensä mukaan hiottuja kiviä sitä varten suunnitellussa rummussa, jossa kiviä pyöritetään kunnes ne ovat kiiltäviä ja sileitä. Rumpuun täytetään yleensä saman kovuisia kiviä, jotta ne hioutuisivat mahdollisimman tasaisesti.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 15*15*10 mm. Paino n. 5g.
Chakra: kruunuchakra, kaikki chakrat
Lähde: , Kivet kertovat: Marianne Aalto;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Ohjeita

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top