Tuotteet

Reiki: vuorikristalli symbolit ja säilytyspussi

Ei Arvostelut
Hinta: 17,00 €
Myyntihinta: 17,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 13,71 €
ALV määrä: 3,29 €
Myyntihinta: 17,00 €
Usui Reikisetti. Vuorikristalli, vuorikide, kristallikvartsi ovat kaikki samaa tarkoittavaa väritöntä kvartsia. Se pitää sisällään kaikki kvartsien yleiset ominaisuudet. Se on ehkä eniten myydyimpiä ja käytetyimpiä parantavia kiviä. Vuorikristallin energia on selkeää..
Takaisin: Vuorikristallit

Vuorikristalli, vuorikide, kristallikvartsi ovat kaikki samaa tarkoittavaa väritöntä kvartsia. Se pitää sisällään kaikki kvartsien yleiset ominaisuudet. Se on ehkä eniten myydyimpiä ja käytetyimpiä parantavia kiviä. Vuorikristallin energia on selkeää ja sitä voidaan käyttää kaikille chakroille. Tämän kristallin energia on puhdistavaa, vilvoittavaa ja inspiroivaa. Se sopii erityisen hyvin käytettäväksi rinnan toisten kivien kanssa.
Vuorikristallin voi ottaa käsien väliin ja yrittää päästä yhteyteen sen kanssa. Herkille ihmisille se saattaa voi tuoda väristyksiä pitkin selkää ja niskaa. Yöksi tyynyn alle laitettuna tämä kivi tuo selkeyttä uniin, lisää vireyttä ja uusia ideoita. Energiahoidoissa vuorikristalleja laitetaan hoidettavan kehon ympärille, jolloin ne kohottavat hoidettavan energiatasoa, puhdistavat hänen chakroja ja tuovat valoa energiakenttään.

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto. Siinä hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Reikiä on käytetty jo tuhansia vuosia. Välillä tämä taito oli pitkään unohduksissa, kunnes japanilainen Mikao Usui löysi sen uudelleen ja alkoi opettaa sitä edelleen. Reiki tuli länsimaihin vasta myöhemmin, vuoden 1938 jälkeen kun sen tuoja, Havaijilainen Hawayo Takata vihittiin Reiki-Masteriksi ja hän alkoi opettaa tätä taitoa ensimmäisenä länsimaalaisille. Noista ajoista Reiki on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan; tällä hetkellä maailmassa lasketaan olevan yli 50 000 Usui-Reiki Masteria jotka opettavat joka päivä uusia Reikihoitajia ja edelleen uusia Reiki-Mastereita.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*15*6 mm. Paino n. 84g.
Chakra: kruunuchakra, kaikki chakrat
Horoskooppimerkki: Kaikki
Elementti:
Kovuus: 7
Planeetta: Kuu, Aurinko

Huomio: korkeasti värähtelevä kivi. Saattaa vaatia käyttäjältään totuttelua.

Kivet kertovat: Marianne Aalto, The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; www.reikisivut.com;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Ohjeita

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top