Tuotteet

Rumpuhiottu: aventuriini sininen L

Ei Arvostelut
Hinta: 1,00 €
Myyntihinta: 1,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 0,81 €
ALV määrä: 0,19 €
Myyntihinta: 1,00 €
Aventuriini on erittäin positiivinen kivi. Aventuriinin imee itseensä sähkömagneettista säteilyä ja suojaa ympäristön saasteilta. Aventuriini suojaa sydänenergioita energiavampyyreilta ja tuo yhteen älyn sekä tunteen. Tämä kivi tasoittaa mielentiloja ja t..
Takaisin: Aventuriinit

Aventuriini on erittäin positiivinen kivi. Aventuriinin imee itseensä sähkömagneettista säteilyä ja suojaa ympäristön saasteilta. Aventuriini suojaa sydänenergioita energiavampyyreilta ja tuo yhteen älyn sekä tunteen. Tämä kivi tasoittaa mielentiloja ja tuo tietoisuuteen vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Aventuriini auttaa tunnekehoa parantumaan ja kantajaansa elämään omassa sydämessään.
Aventuriinissa on usein mukana myös hematiittia, joka näkyy kiveä käännellessä hopeisina ”hileinä”. Se on sydänchakran kivi, mutta hematiitin vuoksi myös maadoittaa. Aventuriinin energia saattaa tuntua hieman raskaalle, mutta energioiden kiertäessä tehokkaasti, se tuo tähän tasoittavaa vaikutusta.

Sininen aventuriini pitää sisällään kaikki aventuriinien ominaisuudet. Se on tuulen ja veden hellävarainen kivi joka hoitaa mieltä ja sydäntä rauhoittaen, johdonmukaisesti ja tasaisesti. Se lisää maskuliinista energiaa sekä naisessa, että miehessä. Sininen aventuriini on itsekurin ja sisäisen voiman kivi auttaen tekemään selviä päätöksiä ja pysymään niissä. Se tukee ottamaan täyden vastuun omasta elämästä, suhteista ja kokemuksista, mutta antaa lisää voimaa muuttua silloin, kun sen hetkinen todellisuus ei toimi. Sininen aventuriini stimuloi eritoten kolmatta silmää ja kurkkuchakraa. Se avaa oven korkeammalle henkiselle ohjaukselle, sekä tuo esiin estyneitä psyykkisiä ja intuitiivisia kykyjä. Tämä kivi rohkaisee puhumaan rehellisesti oman mielipiteensä. Se toimii voimakkaana tunteiden parantajana lisäten elinvoimaa ja positiivista mieltä.

Rumpuhiotut kivet ovat pieniä kiviä, yleensä 1-5cm halkaisijaltaan. Rumpuhiotut kivet ovat nimensä mukaan hiottuja kiviä sitä varten suunnitellussa rummussa, jossa kiviä pyöritetään kunnes ne ovat kiiltäviä ja sileitä. Rumpuun täytetään yleensä saman kovuisia kiviä, jotta ne hioutuisivat mahdollisimman tasaisesti.

Chakra: kolmassilmä kruunu
Koko(P*L*S,mm): n. 25*20*10
Paino (g): n. 15
Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top