Tuotteet

Kämmenkivi: aventuriini persikka 5kpl

Ei Arvostelut
Hinta: 10,00 €
Myyntihinta: 10,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 8,06 €
ALV määrä: 1,94 €
Myyntihinta: 10,00 €
Persikka-aventuriini on uhkapelurin ja kuiskaajan kivi. Se tuo kantajalleen hyvää onnea uhkapeleissä, uralla ja rakkaudessa, sekä rauhallisuutta sisäistä rauhaa etsivälle meditoijalle. persikka-aventuriini tuo johtajassa esille hänen parhaat puolensa, kuten päättäväisyyden. Se auttaa hajottamaan negatiivisia tunteita, hiljentämään sisäisen äänekkään arvostelijan ja rauhoittaa vihaa ja ärsyttävyyttä. Tämä kivi tuo apua ujouteen ja ahdistukseen tuomalla arvokkuutta, läsnäoloa ja rauhallisuutta..
Takaisin: Aventuriinit

Persikka-aventuriini on uhkapelurin ja kuiskaajan kivi. Se tuo kantajalleen hyvää onnea uhkapeleissä, uralla ja rakkaudessa, sekä rauhallisuutta sisäistä rauhaa etsivälle meditoijalle. persikka-aventuriini tuo johtajassa esille hänen parhaat puolensa, kuten päättäväisyyden. Se auttaa hajottamaan negatiivisia tunteita, hiljentämään sisäisen äänekkään arvostelijan ja rauhoittaa vihaa ja ärsyttävyyttä. Tämä kivi tuo apua ujouteen ja ahdistukseen tuomalla arvokkuutta, läsnäoloa ja rauhallisuutta. Se auttaa näkemään vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia varsinkin toisten esittämissä asioissa. Persikka-aventuriini tasoittaa mielentilaa ja parantaa havainnoitikykyä ja luovuutta. Tunnetasolla tämä kivi on monitasoinen parantaja. Se auttaa elämään omassa sydämessä, se lohduttaa, parantaa sydänsuruja ja harmonisoi kantajaansa. Persikka-aventuriini lisää sakraalichakran energiaa ja suojelee sydänchakraa psyykkisiltä vampyyreilta. Meditoitaessa sen parhaat puolet tulevat esiin heille, jotka etsivät hiljaisuuta ja omaa sisäistä keskusta. Tuo apua unettomuuteen rauhoittamalla tunnetiloja.

Aventuriini on erittäin positiivinen kivi. Aventuriinin imee itseensä sähkömagneettista säteilyä ja suojaa ympäristön saasteilta. Aventuriini suojaa sydänenergioita energiavampyyreilta ja tuo yhteen älyn sekä tunteen. Tämä kivi tasoittaa mielentiloja ja tuo tietoisuuteen vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Aventuriini auttaa tunnekehoa parantumaan ja kantajaansa elämään omassa sydämessään.
Aventuriinissa on usein mukana myös hematiittia, joka näkyy kiveä käännellessä hopeisina ”hileinä”. Se on sydänchakran kivi, mutta hematiitin vuoksi myös maadoittaa. Aventuriinin energia saattaa tuntua hieman raskaalle, mutta energioiden kiertäessä tehokkaasti, se tuo tähän tasoittavaa vaikutusta.

Kämmenkivet ovat hiottuja, litteitä ja yleensä ovaalin muotoisia kiviä, joita voidaan käyttää meditoinnissa, parantamisessa, sekä muussa esoteerisissa parannustavoissa. Syy, miksi kiviä kutsutaan ”kämmenkiviksi” on yksinkertaisesti se, että ne ovat erittäin hyvin kämmeneen istuvia kiviä muodoltaan ja kooltaan. Kämmenkiven pitäminen kämmenellä on erittäin hyvä tapa päästä kiinni kiven energioihin. Kämmenkivet ovat tyypillisesti 50*70mm kooltaan.
Kämmenkiviä voidaan käyttää monilla eri tavoilla, mutta parantamisessa kivi yksinkertaisesti laitetaan parannusta tarvitsevan kohdan päälle ja suoritetaan hoito. Ne kulkevat kätevästi mukana paikasta toiseen vaikka käsilaukussa.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*35*5 mm. Paino n. 19g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki: Jousimies
Elementti:
Kovuus: 7
Planeetta: Mars

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; Internet;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top