Tuotteet

Rumpuhiottu: sodaliitti XXL

Ei Arvostelut
Hinta: 6,00 €
Myyntihinta: 6,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 4,84 €
ALV määrä: 1,16 €
Myyntihinta: 6,00 €
Sodaliitti yhdistää logiikan intuition. Se avaa henkistä havainnointia tuoden Korkeamman Minän lähemmäs fyysistä. Sodaliitti stimuloi käpy-, ja aivolisäkettä, tasapainottaa kolmatta silmää. Se syventää meditaation ja auttaa ymmärtämään sitä..
Takaisin: Sodaliitit

Sodaliitti yhdistää logiikan intuition. Se avaa henkistä havainnointia tuoden Korkeamman Minän lähemmäs fyysistä. Sodaliitti stimuloi käpy-, ja aivolisäkettä, tasapainottaa kolmatta silmää. Se syventää meditaation ja auttaa ymmärtämään sitä tilannetta, missä kulloinkin olet. Ajaa kohti totuutta ja idealismia. Sodaliitti kannustaa olemaan rehellinen itselle ja seisomaan oman totuuden takana. Sodaliitti poistaa mielen sekaannusta ja vapauttaa kankeista ajatusmalleista antaen tilaa uusille ajatuksille. Tämä kivi tuo henkistä tasapainoa yliherkille, tai ylipuolustaville ihmisille. Se vapauttaa syvistä peloista. Hyvä kivi ryhmätyöskentelyä tekeville. Asetettuna esimerkiksi tietokoneen monitorin eteen, auttaa suojaamaan sähkömagneettiselta säteilyltä.
Jodenkin mielestä sodaliitin energia saattaa tuntua jopa ”tylsälle”. Se todellakin saattaa passivoida, joten ei sovellu luonnostaan hitaalle persoonalle. Otsachakran avautuessa tämä kivi tuo rauhoittavuutta paranormaaleja ilmiöitä kohdattaessa.

Rumpuhiotut kivet ovat pieniä kiviä, yleensä 1-5cm halkaisijaltaan. Rumpuhiotut kivet ovat nimensä mukaan hiottuja kiviä sitä varten suunnitellussa rummussa, jossa kiviä pyöritetään kunnes ne ovat kiiltäviä ja sileitä. Rumpuun täytetään yleensä saman kovuisia kiviä, jotta ne hioutuisivat mahdollisimman tasaisesti.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 50*30*30 mm. Paino n. 79g.
Chakra: kurkkuchakra, kolmassilmä-chakra, otsachakra
Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top