Tuotteet

Rumpuhiottu: sitriini M

Ei Arvostelut
Hinta: 1,50 €
Myyntihinta: 1,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 1,21 €
ALV määrä: 0,29 €
Myyntihinta: 1,50 €
Sitriini on voimakas aurinkoenergiaa säteilevä puhdistaja ja korjaaja. Se ei koskaan tarvitse puhdistusta. Sitriini imee, muuntaa ja maadoittaa negatiivista energiaa, sekä suojelee ympäristöä. Tämä kivi on erityisen tehokas tuomaan runsautta..
Takaisin: Sitriinit

Sitriini on voimakas aurinkoenergiaa säteilevä puhdistaja ja korjaaja. Se ei koskaan tarvitse puhdistusta. Sitriini imee, muuntaa ja maadoittaa negatiivista energiaa, sekä suojelee ympäristöä. Tämä kivi on erityisen tehokas tuomaan runsautta ja hyvä paikka sitriinille onkin omistajansa kukkaro. Sitriini rohkaisee jakamaan olemassa olevaa ja levittää iloa kaikille sitä näkeville. Tämä kivi on erityisen hyvä ryhmän, tai perheen hajoamisen mukana tuomiin raskaisiin energioihin. Se kääntää ympäri itsetuhoiset ajatukset ja auttaa ottamaan vastaan rakentavaa kritiikkiä. Sitriini lisää sisäistä rauhaa ja tuo tunnekehon tasapainoa.

Rumpuhiotut kivet ovat pieniä kiviä, yleensä 1-5cm halkaisijaltaan. Rumpuhiotut kivet ovat nimensä mukaan hiottuja kiviä sitä varten suunnitellussa rummussa, jossa kiviä pyöritetään kunnes ne ovat kiiltäviä ja sileitä. Rumpuun täytetään yleensä saman kovuisia kiviä, jotta ne hioutuisivat mahdollisimman tasaisesti.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 25*20*15 mm. Paino n. 9g.
Chakra: kaikki chakrat
Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Ohjeita

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top