Tuotteet

Reiki: serpentiini symbolit ja säilytyspussi

Ei Arvostelut
Hinta: 15,00 €
Myyntihinta: 15,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 12,10 €
ALV määrä: 2,90 €
Myyntihinta: 15,00 €
Usui Reikisetti. Serpentiiniä kutsutaan uudeksi jadeksi ja sitä esiintyy väreissä: punainen, vihreä, ruskeanpunainen, ruskeankeltainen ja valkoinen. Sitä on käytetty muinaisista ajoista lähtien suojaamaan sairauksilta ja noituudelta. Serpentiini on..
Takaisin: serpentiinit(uusi jade)

Serpentiiniä kutsutaan uudeksi jadeksi ja sitä esiintyy väreissä: punainen, vihreä, ruskeanpunainen, ruskeankeltainen ja valkoinen. Sitä on käytetty muinaisista ajoista lähtien suojaamaan sairauksilta ja noituudelta. Serpentiini on poikkeuksellisen hyvä kivi meditoinnissa, sillä se auttaa saavuttamaan sisäisen rauhan. Se auttaa myös avaamaan sydänchakraa. Serpentiinin sanotaan myös auttavan aktivoimaan kundaliinienergiaa. Asettamalla tämän kiven kruunuchakran päälle, auttaa se kundaliinin nousemissa ylös pitkin selkärankaa. Serpentiiniä pidettiin muinaisessa Assyriassa tuomaan jumalilta kaksinkertaista siunausta. Imettävät äidit käyttivät serpentiiniä säännöstelläkseen maidontuotantoa. Serpentiiniä käytettiin myös suojaamaan myrkyllisiltä eläimiltä, tasoittamaan mielialanheilahduksia, sekä auttamaan rauhantahtoisten tapojen löytämisessä ratkaisemaan konflikteja. Serpentiini on sydänchakran kivi, mutta auttaa puhdistamaan kaikkia chakroja.

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto. Siinä hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Reikiä on käytetty jo tuhansia vuosia. Välillä tämä taito oli pitkään unohduksissa, kunnes japanilainen Mikao Usui löysi sen uudelleen ja alkoi opettaa sitä edelleen. Reiki tuli länsimaihin vasta myöhemmin, vuoden 1938 jälkeen kun sen tuoja, Havaijilainen Hawayo Takata vihittiin Reiki-Masteriksi ja hän alkoi opettaa tätä taitoa ensimmäisenä länsimaalaisille. Noista ajoista Reiki on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan; tällä hetkellä maailmassa lasketaan olevan yli 50 000 Usui-Reiki Masteria jotka opettavat joka päivä uusia Reikihoitajia ja edelleen uusia Reiki-Mastereita.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 45*35*5 mm. Paino n. 76g.
Chakra: sydänchakra
Horoskooppimerkki: Kaksoset
Elementti:
Kovuus: 3-4.5
Planeetta: Saturnus

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; Internet;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top