Tuotteet

Chakrakivi: savukvartsi

Ei Arvostelut
Hinta: 3,50 €
Myyntihinta: 3,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,82 €
ALV määrä: 0,68 €
Myyntihinta: 3,50 €
Savukvartsi on yksi kaikkein tehokkaimmista maadoittavista ja puhdistavista kivistä. Tämä suojeleva kivi luo voimakkaan yhteyden maahan, tuoden esille ympäristöä koskevia huolia ja niihin ekologisia ratkaisuja. Savukvartsi suojelee ympäristöstä..
Takaisin: Savukvartsit

Savukvartsi on yksi kaikkein tehokkaimmista maadoittavista ja puhdistavista kivistä. Tämä suojeleva kivi luo voimakkaan yhteyden maahan, tuoden esille ympäristöä koskevia huolia ja niihin ekologisia ratkaisuja. Savukvartsi suojelee ympäristöstä tulevalta stressiltä, kuten sähkösaasteelta. Se auttaa puhdistamaan elimistöä tuoden vapautuneeseen tilaan positiivisia värähtelyjä. Savukvartsi auttaa jättämään taakseen kaiken sen, mikä ei enää palvele. Se on mahtava lääke stressiin ja lievittää itsetuhoisia ajatuksia, sekä ristiriitaisia tunteita tätä inkarnaatiota kohtaan. Savukvartsi auttaa hyväksymään fyysisen kehon ja seksuaalisuuden, tuo lisää mieskuntoa puhdistaen juurichakran ja tuoden näin lisää intohimoa elämään.

Kvartsi on erittäin voimakas parantaja ja energian vahvistaja. Se imee, varastoi, vapauttaa ja säätelee energiaa. Kvartsikristallin pitäminen kädessä tuplaa bioenergisen kentän. Kvartsi on syvällinen sielun puhdistaja. Se toimii kosmisen tietokoneen tavoin tallentaen tietoa ja auttaa virittäytymään henkiselle tarkoitukselle ja tielle.

Chakrakivet ovat kiviä, jotka kokonsa puolesta soveltuvat hyvin pidettäviksi hoitoina chakrojen päällä. Chakrakivet soveltuvat myös pienemmän kokonsa vuoksi helposti mukana kuljetettaviksi, esimerkiksi taskussa, tai käsilaukussa. Kivien voimat ovat edelleen samoja, olipa kivi sitten chakrakivi, huolikivi, tai kämmenkivi.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 25*20*6 mm. Paino n. 7g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki: Skorpioni, Jousimies, Kauris
Elementti:
Kovuus: 7
Planeetta: Pluto

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top