Tuotteet

Kämmenkivi: jade keltainen

Ei Arvostelut
Hinta: 3,00 €
Myyntihinta: 3,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,42 €
ALV määrä: 0,58 €
Myyntihinta: 3,00 €
Keltainen jade pitää sisällään kaikki jaden yleisen ominaisuudet. Se on energinen, stimuloiva, mutta lempeä. Se tuo iloa ja onnellisuutta ja opettaa kaikkien olevan yhteydessä toisiinsa. Jade on kauan ollut pyhä kivi idässä. Sitä haudattiin..
Takaisin: Jadet

Keltainen jade pitää sisällään kaikki jaden yleisen ominaisuudet. Se on energinen, stimuloiva, mutta lempeä. Se tuo iloa ja onnellisuutta ja opettaa kaikkien olevan yhteydessä toisiinsa

Jade on kauan ollut pyhä kivi idässä. Sitä haudattiin Kiinassa vainajien mukaan tuomaan elämänvoimaa tuonpuoleiseen. Sitä on käytetty tuomaan erilaisia säätiloja heittämällä sitä veteen. Suojaa lapsia. Jade on puhtauden, rauhallisuuden, hoivan ja unien kivi. Jade tasapainottaa persoonaa yhdistäen mielen ja kehon. Tämä kivi rohkaisee käyttäjäänsä olemaan se, joka todellisuudessa olet. Henkinen olento matkalla ihmiskehossa.

Kämmenkivet ovat hiottuja, litteitä ja yleensä ovaalin muotoisia kiviä, joita voidaan käyttää meditoinnissa, parantamisessa, sekä muussa esoteerisissa parannustavoissa. Syy, miksi kiviä kutsutaan ”kämmenkiviksi” on yksinkertaisesti se, että ne ovat erittäin hyvin kämmeneen istuvia kiviä muodoltaan ja kooltaan. Kämmenkiven pitäminen kämmenellä on erittäin hyvä tapa päästä kiinni kiven energioihin. Kämmenkivet ovat tyypillisesti 50*70mm kooltaan.
Kämmenkiviä voidaan käyttää monilla eri tavoilla, mutta parantamisessa kivi yksinkertaisesti laitetaan parannusta tarvitsevan kohdan päälle ja suoritetaan hoito. Ne kulkevat kätevästi mukana paikasta toiseen vaikka käsilaukussa.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*35*6 mm. Paino n. 21g.
Chakra: solar plexus -chakra
Horoskooppimerkki: Kaksoset
Elementti: Maa
Kovuus: 6
Planeetta: Venus

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top