Tuotteet

Raakapala: super 7 M

Ei Arvostelut
Hinta: 31,00 €
Myyntihinta: 31,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 25,00 €
ALV määrä: 6,00 €
Myyntihinta: 31,00 €
Super 7 kivi tunnetaan myös nimillä: Melodyn kivi (Melody´s Stone), pyhä 7 (Sacred Seven). Tässä hyvin voimallisessa ja mystisessä kivessä yhdistyvät seitsemän eri kiven voimat. Tämä kivi koostuu seuraavista kivistä: ametisti, vuorikide, savukvartsi, kako..
Takaisin: Kaikille chakroille

Super 7 kivi tunnetaan myös nimillä: Melodyn kivi (Melody´s Stone), pyhä 7 (Sacred Seven). Tässä hyvin voimallisessa ja mystisessä kivessä yhdistyvät seitsemän eri kiven voimat. Tämä kivi koostuu seuraavista kivistä: ametisti, vuorikide, savukvartsi, kakoxeniitti, rutiili, geotiitti ja lepidokrokiitti. Supe 7 kivi ei koskaan tarvitse puhdistamista, vaan välittää loputonta kivienergiaa ympärilleen tauotta. Super 7 kivi vahvistaa ja avaa aisteja, helpottaa aurojen näkemistä, sekä stimuloi ja kehittää kaiken laisia psyykkisiä ominaisuuksia. Erityisesti se vahvistaa telepatiaa, selvänäköä, selväkuuloisuutta, kanavointia jne. Tämä kivi on erittäin voimakas kivi Äiti Maan parantamisessa, sekä henkisten ja fyysisten sairauksien parantamisessa. Super 7 auttaa parantamaan, tasapainottamaan ja energisoimaan kaikkia 7 chakraa.

Raakapalat ovat nimensä mukaan kiviä niiden alkuperäisessä muodossaan. Raakapalojen energia on voimakkainta ja se vähenee kivien työstämisen myötä.

Chakra: kaikki chakrat
Koko(P*L*S,mm): n. 20*20*8
Paino (g): n. 8
Lähde: Internet

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top