Tuotteet

Raakapala: akaatti halkaistu 469g

Ei Arvostelut
Hinta: 18,00 €
Myyntihinta: 18,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 14,52 €
ALV määrä: 3,48 €
Myyntihinta: 18,00 €
Akaatti on muinaisen Rooman totuuden amuletti, tai sidottuna vasempaan käteen, takasi runsaan sadon. Se on maadoittava kivi, jolla on monitasoinen puhdistava vaikutus. Akaatti tuo tasapainoa henkisyyden, fyysisyyden ja älyn kesken. Tämä kivi..
Takaisin: Kaikille chakroille

Akaatti on muinaisen Rooman totuuden amuletti, tai sidottuna vasempaan käteen, takasi runsaan sadon. Se on maadoittava kivi, jolla on monitasoinen puhdistava vaikutus. Akaatti tuo tasapainoa henkisyyden, fyysisyyden ja älyn kesken. Tämä kivi tasapainottaa jin ja jang –energioita, sekä tuo kätkettyä tietoa takaisin tietoisuuteen. Akaatti rauhoittaa toimien hitaasti, mutta suurella voimalla. Se auttaa hyväksymään kantajansa ja kannustaa puhumaan omaa totuutta. Akaatti auttaa pääsemään yli sydämeen jääneestä katkeruudesta, parantaa sisäistä vihaa, sekä kasvattaa rohkeutta aloittamaan uudelleen alusta. Akaatti tuo tasaista henkistä kasvua.

Halkaistut akaatit ovat nimensä mukaisesti puolikkaita, tai ”viipaleita” suuremmasta akaatista. Osassa akaatteja on pieni geodi. Halkaistut akaatit on leikattu myös pohjasta ja ne seisovat tukevasti esim. pöydällä.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 85*110*40  mm. Paino n. 469g.
Chakra: kaikki chakrat
Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top