Tuotteet

Huolikivi: jaspis vihreä ovaali

Ei Arvostelut
Hinta: 3,00 €
Myyntihinta: 3,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,42 €
ALV määrä: 0,58 €
Myyntihinta: 3,00 €
Vihreä jaspis pitää sisällään kaikki jaspisten yleiset ominaisuudet. Se on hyvä pakkomielteiden parantaja joka tasapainottaa niitä elämän osa-alueita, jotka ovat ylikorostuneet. Vihreä jaspis auttaa olemaan enemmän empaattinen toisille ihmisille..
Takaisin: 4. Sydänchakra

Vihreä jaspis pitää sisällään kaikki jaspisten yleiset ominaisuudet. Se on hyvä pakkomielteiden parantaja joka tasapainottaa niitä elämän osa-alueita, jotka ovat ylikorostuneet. Vihreä jaspis auttaa olemaan enemmän empaattinen toisille ihmisille.

Jaspikset ovat turvallisia kiviä. Ne poistavat rauhattomuutta, epäilystä ja pelkoa. Japis auttaa myös poistamaan vastenmielisyyden tunnetta fyysisiä ponnisteluja kohtaan. Jaspisten värähtely on matalaa ja maanläheistä. Hermostuneelle ihmiselle jaspis palauttaa tasapainon. Se on hyvä apu ihmiselle, joka kaipaa vakautta ja pohjaa omalle elämälleen. Yleensä jaspis on punertava ja se tuo kantajalleen fyysistä jaksamista ja aktiivisuutta. Ruskea jaspis luo eniten yhteyttä maahan, vaikka kaikki jaspikset värähtelevätkin maaenergioissa. Jaspikset vahvistavat immuniteettia ja auttavat hyväksymään kehon. Meditoijille Jaspikset tuovat mukanaan shamanistisia matkoja, sekä unien muistamista. Se on suojeleva kivi, joka suodattaa negatiivista energiaa, tasapainottaa Jin ja jang –energioita.

Nimensä mukaan huolikivet auttavat sinua kaikissa huolissasi ja murheissasi. Meistä jokainen on varmasti heitellyt järven rannalla litteitä kiviä pitkin veden pintaa ja katsellut niiden pomppimista hyppy hypyn jälkeen. Olet tiedostamattasi poistanut itsestäsi matalia energioita, murheita ja huolia näiden litteiden huolikivien kautta. Huolet ja murheet liittyvät usein myös eri chakrojen ongelmiin. Jos chakra on tukkeutunut, eikä pääse pyörimään kunnolla, alamme tuntea erilaisia fyysisiä oireita. Energia ei virtaa vapaasti, etkä näin ollen ole tasapainossa. Teemme paljon asioita tiedostamattamme miksi? Me vain teemme ja huomaamme kohta olevamme keveämpiä ja iloisempia. Meihin on ohjelmoitu paljon asioita, joiden alkuperäinen tarkoitus on kadonnut nykyisessä tietoisuudessamme. Silti ne kulkevat mukanamme sukupolvesta toiseen auttaen meitä matkallamme kohti todellista tietoisuuden heräämistä. Kohti Ykseyttä. Hiero huolikiviä sormiesi välissä, pidä sitä kämmenessäsi, tai taskussasi. Ota esimerkiksi punainen jaspis sormiesi väliin hierottavaksi aina kun tunnet olevasi irti Äiti Maasta. Punaisella jaspiksella on maadoittava vaikutus.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 35*30*5 mm. Paino n. 13g.
Chakra: sydänchakra
Horoskooppimerkki: Oinas
Elementti: Ilma
Kovuus: 7
Planeetta: Merkurius

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top