Tuotteet

Kämmenkivi: kuukivi pinkki

Ei Arvostelut
Hinta: 3,00 €
Myyntihinta: 3,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,42 €
ALV määrä: 0,58 €
Myyntihinta: 3,00 €
Tunteille herkistävää kuukiveä pidetään kuunkierron kivenä. Sen vaikutuksen sanotaan voimistuvan täyden kuuna aikana. Se herättelee vaistoja hereille. Kuukiven energia on hienovaraista ja se kehottaa kuuntelemaan omaa sisintä ja sitä, mikä on kaikkein herkintä ja haavoittuvinta. Kuukiveä pidetään naisellisuuden ja naisvoiman kivenä. Vanhoissa rituaaleissa kuurituaalit ovat kuuluneet nimenomaan naisille, sillä kuun kierto on suunnilleen naisen kuukautiskierron pituinen. Tämä kivi auttaa naista ymmärtämään oman luonnonrytminsä tarkoituksenmukaisuutta ja helpottaa ymmärtämään tähän liittyviä mielialanvaihteluita..
Takaisin: 3. Solar plexus

Tunteille herkistävää kuukiveä pidetään kuunkierron kivenä. Sen vaikutuksen sanotaan voimistuvan täyden kuuna aikana. Se herättelee vaistoja hereille. Kuukiven energia on hienovaraista ja se kehottaa kuuntelemaan omaa sisintä ja sitä, mikä on kaikkein herkintä ja haavoittuvinta. Kuukiveä pidetään naisellisuuden ja naisvoiman kivenä. Vanhoissa rituaaleissa kuurituaalit ovat kuuluneet nimenomaan naisille, sillä kuun kierto on suunnilleen naisen kuukautiskierron pituinen. Tämä kivi auttaa naista ymmärtämään oman luonnonrytminsä tarkoituksenmukaisuutta ja helpottaa ymmärtämään tähän liittyviä mielialanvaihteluita. Miehelle tämä kivi tuo enemmän ymmärrystä omaa naiskumppaniaan kohtaan, tai auttaa ymmärtämään omaa sisäistä uinuvaa naisenergiaa. Kuukiveä pidetään merimiesten ja merellä matkustavien suojeluskivenä. Se myös muistuttaa, että universumissa kaikki tapahtuu aina sykleissä. Tämä uusien alkujen ja aloitusten kivi vahvistaa selvännäköisyyttä, sekä poistaa vanhoja tunneohjelmointeja asetettuna solar plexus –chakralle. Kuukiviä on paljon erityyppisiä ja laatuisia. Läpikuultavan sininen on kaikkein arvokkain kuukiven tyyppi. Kaikille kuukiville on yhteistä sen samettinen energia

Kämmenkivet ovat hiottuja, litteitä ja yleensä ovaalin muotoisia kiviä, joita voidaan käyttää meditoinnissa, parantamisessa, sekä muussa esoteerisissa parannustavoissa. Syy, miksi kiviä kutsutaan ”kämmenkiviksi” on yksinkertaisesti se, että ne ovat erittäin hyvin kämmeneen istuvia kiviä muodoltaan ja kooltaan. Kämmenkiven pitäminen kämmenellä on erittäin hyvä tapa päästä kiinni kiven energioihin. Kämmenkivet ovat tyypillisesti 50*70mm kooltaan. Kämmenkiviä voidaan käyttää monilla eri tavoilla, mutta parantamisessa kivi yksinkertaisesti laitetaan parannusta tarvitsevan kohdan päälle ja suoritetaan hoito. Ne kulkevat kätevästi mukana paikasta toiseen vaikka käsilaukussa.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*35*6 mm. Paino n. 16g.
Chakra: sakraalichakra, solar plexus -chakra
Horoskooppimerkki: Kalat
Elementti: Vesi
Kovuus: 6
Planeetta: Kuu

Lähde, The Encyclopedia of crystals: Judy Hall, Kivet kertovat: Marianne Aalto

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top