Tuotteet

Chakrakivi: jade keltainen

Ei Arvostelut
Hinta: 3,50 €
Myyntihinta: 3,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,82 €
ALV määrä: 0,68 €
Myyntihinta: 3,50 €
Keltainen jade pitää sisällään kaikki jaden yleisen ominaisuudet. Se on energinen, stimuloiva, mutta lempeä. Se tuo iloa ja onnellisuutta ja opettaa kaikkien olevan yhteydessä toisiinsa. Jade on kauan ollut itämainen pyhä kivi ja sitä..
Takaisin: 3. Solar plexus

Keltainen jade pitää sisällään kaikki jaden yleisen ominaisuudet. Se on energinen, stimuloiva, mutta lempeä. Se tuo iloa ja onnellisuutta ja opettaa kaikkien olevan yhteydessä toisiinsa. Jade on kauan ollut itämainen pyhä kivi ja sitä käytettiin paljon Kiinassa aseteltuina hautoihin tuomaan kuolleille elinvoimaa tuonpuoleiseen. Sitä käytettiin muinoin sään manipuloimiseen heittämällä se veteen tuomaan lunta, sumua, tai vettä. Jade on lasten suojelija ja sen sanotaan parantavan fyysisiä vahinkoja. Se on puhtauden, rauhallisuuden ja hoitamisen symboli, sekä unikivi. Jade tasoittaa luonnetta, sekä liittää mielen ja kehon. Tämä kivi rohkaisee olemaan juuri se, joka todella olet; Henkinen olento matkalla ihmiskehossa.

Chakrakivet ovat kiviä, jotka kokonsa puolesta soveltuvat hyvin pidettäviksi hoitoina chakrojen päällä. Chakrakivet soveltuvat myös pienemmän kokonsa vuoksi helposti mukana kuljetettaviksi, esimerkiksi taskussa, tai käsilaukussa. Kivien voimat ovat edelleen samoja, olipa kivi sitten chakrakivi, huolikivi, tai kämmenkivi.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 25*20*5 mm. Paino n. 7g.
Chakra: solar plexus -chakra
Horoskooppimerkki: Kaksoset
Elementti:
Kovuus: 6
Planeetta: Venus

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top