Tuotteet

Cabochoni: jaspis mookaite

Ei Arvostelut
Hinta: 6,00 €
Myyntihinta: 6,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 4,84 €
ALV määrä: 1,16 €
Myyntihinta: 6,00 €
Mookaite jaspis tunnetaan myös nimellä Australian jaspis ja se pitää sisällään kaikki jaspisten yleiset ominaisuudet. Suojelevana vahvistavana kivenä mookaite jaspis toimii kumppanina läheisensä menettäneelle, tai yksinäiselle. Meditoitaessa tämä..
Takaisin: 3. Solar plexus

Mookaite jaspis tunnetaan myös nimellä Australian jaspis ja se pitää sisällään kaikki jaspisten yleiset ominaisuudet. Suojelevana vahvistavana kivenä mookaite jaspis toimii kumppanina läheisensä menettäneelle, tai yksinäiselle. Meditoitaessa tämä kivi vie rauhalliseen tilaan ja valmistaa vastaanottamaan minkä tahansa myrskyn, sekä auttaa yhteydenotoissa sieluihin toisilla tasoilla. Mookaite jaspis välittää halua kokea uusia asioita, sekä rauhallisuutta ottaa niitä vastaan. Se rohkaisee kohtaamaan nykyiset tilanteet tyyneydellä, mikäli niiden muuttaminen ei ole mahdollista. Joustavana ja käytännöllisenä kivenä tämä jaspis tuo eteen kaikki mahdollisuudet ja auttaa valitsemaan oikean.

Jaspikset ovat turvallisia kiviä. Ne poistavat rauhattomuutta, epäilystä ja pelkoa. Japis auttaa myös poistamaan vastenmielisyyden tunnetta fyysisiä ponnisteluja kohtaan. Jaspisten värähtely on matalaa ja maanläheistä. Hermostuneelle ihmiselle jaspis palauttaa tasapainon. Se on hyvä apu ihmiselle, joka kaipaa vakautta ja pohjaa omalle elämälleen. Yleensä jaspis on punertava ja se tuo kantajalleen fyysistä jaksamista ja aktiivisuutta. Ruskea jaspis luo eniten yhteyttä maahan, vaikka kaikki jaspikset värähtelevätkin maaenergioissa. Jaspikset vahvistavat immuniteettia ja auttavat hyväksymään kehon. Meditoijille Jaspikset tuovat mukanaan shamanistisia matkoja, sekä unien muistamista. Se on suojeleva kivi, joka suodattaa negatiivista energiaa, tasapainottaa Jin ja jang –energioita.

"Cabochonit" ovat taustaltaan litteitä, yleensä ovaaleja kiviä, joiden etupuoli on kupera. Tyypillisesti cabochoneja käytetään metallikehyksiin upotetuissa koruissa. Litteinä kivinä soveltuvat hyvin kiviterapioihin, tai vaikka taskussa pidettäviksi.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*30*6 mm. Paino n. 14g.
Chakra: solar plexus -chakra, juurichakra
Horoskooppimerkki:
Elementti: Maa
Kovuus: 5
Planeetta:

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top