Tuotteet

Raakapala: kuukivi pinkki L

Ei Arvostelut
Hinta: 2,00 €
Myyntihinta: 2,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 1,61 €
ALV määrä: 0,39 €
Myyntihinta: 2,00 €
Tunteille herkistävää kuukiveä pidetään kuunkierron kivenä. Sen vaikutuksen sanotaan voimistuvan täyden kuuna aikana. Se herättelee vaistoja hereille. Kuukiven energia on hienovaraista ja se kehottaa kuuntelemaan omaa sisintä ja sitä, mikä on..
Takaisin: 2. Sakraalichakra

Tunteille herkistävää kuukiveä pidetään kuunkierron kivenä. Sen vaikutuksen sanotaan voimistuvan täyden kuuna aikana. Se herättelee vaistoja hereille. Kuukiven energia on hienovaraista ja se kehottaa kuuntelemaan omaa sisintä ja sitä, mikä on kaikkein herkintä ja haavoittuvinta. Kuukiveä pidetään naisellisuuden ja naisvoiman kivenä. Vanhoissa rituaaleissa kuurituaalit ovat kuuluneet nimenomaan naisille, sillä kuun kierto on suunnilleen naisen kuukautiskierron pituinen. Tämä kivi auttaa naista ymmärtämään oman luonnonrytminsä tarkoituksenmukaisuutta ja helpottaa ymmärtämään tähän liittyviä mielialanvaihteluita. Miehelle tämä kivi tuo enemmän ymmärrystä omaa naiskumppaniaan kohtaan, tai auttaa ymmärtämään omaa sisäistä uinuvaa naisenergiaa.

Kuukiveä pidetään merimiesten ja merellä matkustavien suojeluskivenä. Se myös muistuttaa, että universumissa kaikki tapahtuu aina sykleissä. Tämä uusien alkujen ja aloitusten kivi vahvistaa selvännäköisyyttä, sekä poistaa vanhoja tunneohjelmointeja asetettuna solar plexus –chakralle. Kuukiviä on paljon erityyppisiä ja laatuisia. Läpikuultavan sininen on kaikkein arvokkain kuukiven tyyppi. Kaikille kuukiville on yhteistä sen samettinen energia

Raakapalat ovat nimensä mukaan kiviä niiden alkuperäisessä muodossaan. Raakapalojen energia on voimakkainta ja se vähenee kivien työstämisen myötä.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 30*25*20 mm. Paino n. 30g.
Chakra: solar plexus -chakra, sakraalichakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus:
Planeetta:

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; , Kivet kertovat: Marianne Aalto;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top