Tuotteet

Raakapala: kalsiitti oranssi EXTRA 5XL

Ei Arvostelut
Hinta: 15,00 €
Myyntihinta: 15,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 12,10 €
ALV määrä: 2,90 €
Myyntihinta: 15,00 €
Oranssi kalsiitti pitää sisällään kaikki kalsiittien yleiset ominaisuudet. Se on hyvin energinen ja puhdistava kivi. Oranssi kalsiitti tasapainottaa tunteita, poistaa pelkoa ja auttaa pääsemään yli masennuksesta. Tämä kivi auttaa irrottautumaan..
Takaisin: 2. Sakraalichakra

Oranssi kalsiitti pitää sisällään kaikki kalsiittien yleiset ominaisuudet. Se on hyvin energinen ja puhdistava kivi. Oranssi kalsiitti tasapainottaa tunteita, poistaa pelkoa ja auttaa pääsemään yli masennuksesta. Tämä kivi auttaa irrottautumaan karmisista koukuista ja auttaa tuomaan tietoiseen mieleen menneisyyden loukkaukset. Oranssi kalsiitti integroi uudet näkemykset ja luovuuden jokapäiväiseen elämään.

Kalsiitti on valoa tuplasti taittava kivi. Sen läpi katsottaessa kohteet näkyvät kahdennettuina. Useat muinaisen Egyptin artefaktit olivat veistetty kalsiitista. Kalsiitti on voimakas puhdistaja ja energian voimistaja. Se auttaa korkeampaan tietoisuuden tilaan nousemista ja metafyysisiä ominaisuuksia. Kalsiitti yhdistää tunteet älyyn luoden tunneälyn, jolla on positiivinen vaikutus varsinkin silloin, kun tuntee toivon menneen. Hyvä tunnekehon parantaja, joka rauhoittaa mieltä opettaa arvostelukykyä, analysointia, stimuloi syvää ymmärtämystä, sekä parantaa muistia.

Raakapalat ovat nimensä mukaan kiviä niiden alkuperäisessä muodossaan. Raakapalojen energia on voimakkainta ja se vähenee kivien työstämisen myötä.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 80*60*60 mm. Paino n. 390g.
Chakra: sakraalichakra

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top