Tuotteet

Kämmenkivi: tiikerinsilmä

Ei Arvostelut
Hinta: 3,50 €
Myyntihinta: 3,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,82 €
ALV määrä: 0,68 €
Myyntihinta: 3,50 €
Tiikerinsilmällä on hidas ja turvallinen värähtely. Tähän kiveen saattaa jäädä ”koukkuun” ja sitä huomaa kaipaavansa näköpiiriin. Tiikerinsilmä vahvistaa pyrkimyksiä, tuo rohkeutta ja auttaa väsymyksessä. Se on hyvä kivi lisäämään itseluottamusta..
Takaisin: 2. Sakraalichakra

Tiikerinsilmällä on hidas ja turvallinen värähtely. Tähän kiveen saattaa jäädä ”koukkuun” ja sitä huomaa kaipaavansa näköpiiriin. Tiikerinsilmä vahvistaa pyrkimyksiä, tuo rohkeutta ja auttaa väsymyksessä. Se on hyvä kivi lisäämään itseluottamusta. Tiikerinsilmä tuo tietoisuuteen omat motiivit ja paikan elämässä. Roomalaisten sotilaiden on sanottu kantaneen mukanaan tiikerinsilmää taisteluissa tuomaan suojelua.  Tätä kiveä käytetään edelleen tuomaan kantajalleen turvaa. Tiikerinsilmä yhdistää maa-, ja aurinkoenergiat korkeaksi värähtelyksi, joka vetää puoleensa henkistä energiaa maahan. Tämä kivi auttaa henkisiin ongelmiin ja häiriöihin; parantaa itsetuntoa, itsekritiikkiä ja tukahdutettua luomisvoimaa. Erityisen hyvä kivi pää pilvissä oleville, tai asioihin sitoutumattomille. Tiikerinsilmä ankkuroi muutosta, auttaa tunnistamaan omat kyvyt ja ylipääsemään omista vaillinaisuuksista. Se auttaa myös tunnistamaan muiden ihmisten tarpeita.

Kämmenkivet ovat hiottuja, litteitä ja yleensä ovaalin muotoisia kiviä, joita voidaan käyttää meditoinnissa, parantamisessa, sekä muussa esoteerisissa parannustavoissa. Syy, miksi kiviä kutsutaan ”kämmenkiviksi” on yksinkertaisesti se, että ne ovat erittäin hyvin kämmeneen istuvia kiviä muodoltaan ja kooltaan. Kämmenkiven pitäminen kämmenellä on erittäin hyvä tapa päästä kiinni kiven energioihin. Kämmenkivet ovat tyypillisesti 50*70mm kooltaan. Kämmenkiviä voidaan käyttää monilla eri tavoilla, mutta parantamisessa kivi yksinkertaisesti laitetaan parannusta tarvitsevan kohdan päälle ja suoritetaan hoito. Ne kulkevat kätevästi mukana paikasta toiseen vaikka käsilaukussa.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 35*30*6 mm. Paino n. 17g.
Chakra: sakraalichakra
Horoskooppimerkki: Leijona, Oinas
Elementti: Tuli
Kovuus: 4-7
Planeetta: Aurinko

Lähde, The Encyclopedia of crystals: Judy Hall, Kivet kertovat: Marianne Aalto

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top