Tuotteet

Kämmenkivi: obsidiaani lumihiutale 3 kpl

Ei Arvostelut
Hinta: 10,00 €
Myyntihinta: 10,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 8,06 €
ALV määrä: 1,94 €
Myyntihinta: 10,00 €
Lumihiutaleobsidiaani pitää sisällään kaikki obsidaanien yleiset ominaisuudet. Se on puhtauden kivi, tuoden tasapainoa hengen, mielen ja kehon kesken. Se tyynnyttää ja hoivaa tehden olon vastaanottavaiseksi ennen kuin tuo tietoisuuteen pinttyneitä..
Takaisin: 2. Sakraalichakra

Lumihiutaleobsidiaani pitää sisällään kaikki obsidaanien yleiset ominaisuudet. Se on puhtauden kivi, tuoden tasapainoa hengen, mielen ja kehon kesken. Se tyynnyttää ja hoivaa tehden olon vastaanottavaiseksi ennen kuin tuo tietoisuuteen pinttyneitä käyttäytymismalleja ja tämä jälkeen poistaa nämä henkiset tukokset. Lumihiutaleobsidiaanin avulla eristyneisyys ja yksinäisyys muuttuvat voimavaraksi. Tämä kivi opettaa meditaatiossa antautumaan. Se opettaa arvostamaan niin epäonnistumisia, kuin onnistumisiakin ja tuo ne kokemusta tuovina lahjoina.

Muinaiset ihmiset tekivät obsidiaanista maagisia nuolenkärkiä, sekä kirveitä. Koska obsidiaanissa ei ole kiteistä rakennetta, tekee se siitä erittäin nopeasti vaikuttavan ja voimakkaan. Obsidiaanin suurin voima on kertoa mikä sairauden taustalla oleva syy on. Antamatta armoa tämä kivi tuo esiin puutteet, heikkoudet, tukokset ja voimia vievät olosuhteet. Tältä kiveltä ei voi piiloutua. Obsidiaani yllyttää henkiseen kasvuun, mutta tarvitsee varovaista käsittelyä ja onkin parhaimmillaan kokeneen terapeutin valvonnan alla. Obsidiaani auttaa syvälliseen sielun parantamiseen, vieden edellisiin elämiin ja tuoden esiin siellä tapahtuneita, yhä kalvavia henkisiä traumoja ja tapahtumia. Tämä kivi on erittäin suojeleva, luoden suojaavan kilven kantajansa ympärille, sekä maadoituksen juurichakrasta maapallon ytimeen. Obsidiaani imee ympäriltään kaikkea negatiivista ja estää psyykkiset hyökkäykset, sekä negatiiviset henkiset vaikutukset. Se tuo kantajalleen mielenselkeyttä ja vie pois hämmennystä ja ahdistavia ajatuksia, sekä uskomuksia. Se ei jätä epäselväksi, mikä aiheuttaa henkistä stressiä, tai sairautta.

Kämmenkivet ovat hiottuja, litteitä ja yleensä ovaalin muotoisia kiviä, joita voidaan käyttää meditoinnissa, parantamisessa, sekä muussa esoteerisissa parannustavoissa. Syy, miksi kiviä kutsutaan ”kämmenkiviksi” on yksinkertaisesti se, että ne ovat erittäin hyvin kämmeneen istuvia kiviä muodoltaan ja kooltaan. Kämmenkiven pitäminen kämmenellä on erittäin hyvä tapa päästä kiinni kiven energioihin. Kämmenkivet ovat tyypillisesti 50*70mm kooltaan.
Kämmenkiviä voidaan käyttää monilla eri tavoilla, mutta parantamisessa kivi yksinkertaisesti laitetaan parannusta tarvitsevan kohdan päälle ja suoritetaan hoito. Ne kulkevat kätevästi mukana paikasta toiseen vaikka käsilaukussa.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 35*30*6 mm. Paino n. 13g.
Chakra: sakraalichakra, juurichakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus: 5-5.5
Planeetta: Saturnus

Huom. mikäli obsidiaani toimii liian tehokkaasti, lopeta sen käyttäminen ja käytä seleniittiä, sekä ruusukvartsia tuomaan takaisin tasapaino.

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; Kivet kertovat: Marianne Aalto

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top