Tuotteet

Symboli: sodaliitti Raëlilaisuus vanha

Ei Arvostelut
Hinta: 7,37 €
Myyntihinta: 7,37 €
Myyntihinta ilman ALV: 5,94 €
ALV määrä: 1,43 €
Myyntihinta: 7,37 €
Raëlilaisuus (engl. Raëlism, ransk. Mouvement Raëlien) on Ranskasta lähtöisin oleva ufouskonto, jonka on perustanut Raël, aikaisemmalta nimeltään Claude Vorilhon. Raëlilaisuuden keskeisin ajatus on, että ainakin osa yliluonnollisista uskomuksista on..
Takaisin: 6. Kolmas silmä -chakra

Raëlilaisuus (engl. Raëlism, ransk. Mouvement Raëlien) on Ranskasta lähtöisin oleva ufouskonto, jonka on perustanut Raël, aikaisemmalta nimeltään Claude Vorilhon. Raëlilaisuuden keskeisin ajatus on, että ainakin osa yliluonnollisista uskomuksista on peräisin muinaisten ihmisten kohtaamisista avaruusolentojen kanssa – alkukantaiset ihmiset eivät ymmärtäneet mistä oli kysymys, ja siksi he nimesivät nämä jumaliksi. Raëlistit eivät siksi usko yliluonnollisiin jumaliin. Raëlilaisuudelle on tyypillistä tulkita erittäin vapaasti erilaisia uskonnollisia tekstejä, etenkin Raamattua ja Qumranin kirjakääröjä. Esimerkiksi raëlistien nimitys ulkoavaruuden olennoille on elohim, joka on hepreankielen sana jumalalle. He keskittävät paljon huomiota siihen, että elohim loppuu monikkoa tarkoittavaan "im":iin. Raëlisteista tämä kääntyy muotoon "niihin, jotka tulevat taivaista". Tämän naisen vuodetta koristaa raëlismin symboli. Vorilhon väittää saaneensa tietonsa kohtaamisissa avaruusolentojen kanssa. Ensimmäisen kohtaamisen hän väittää tapahtuneen 13. joulukuuta 1973. Raëlistien kosmologiassa kaikkeus on äärettömän vanha ja äärettömän suuri. Raëlistit kiistävät evoluutioteorian ja sanovat, että maa ja tämän eliöstö on elohimien kädenjälkeä. Elohimit taas on tuottanut näitä varhaisempi yliälykäs laji. Raëlisteista elämä ja kaikkeus on ollut ikuisesti olemassa niin ajassa kuin avaruudessa ja että jokainen "sukupolvi" kehittyy tietylle kehitystasolle, jolloin heidät katsotaan "valmiiksi" ottamaan vastaan teknologiset salaisuudet, jotka koskevat heidän suunnitteluaan. Vaikka raëlistien elohim ei ole millään lailla yliluonnollinen, esiintyy se silti sangen jumalankaltaisena. Raëlistien "suuri teknologia" yksinkertaisesti paikkaa sen mikä muualla on laitettu "kaikkivaltiuden" ja "ihmeiden" piiriin.

Sodaliitti yhdistää logiikan intuition. Se avaa henkistä havainnointia tuoden Korkeamman Minän lähemmäs fyysistä. Sodaliitti stimuloi käpy-, ja aivolisäkettä, tasapainottaa kolmatta silmää. Se syventää meditaation ja auttaa ymmärtämään sitä tilannetta, missä kulloinkin olet. Ajaa kohti totuutta ja idealismia. Sodaliitti kannustaa olemaan rehellinen itselle ja seisomaan oman totuuden takana. Sodaliitti poistaa mielen sekaannusta ja vapauttaa kankeista ajatusmalleista antaen tilaa uusille ajatuksille. Tämä kivi tuo henkistä tasapainoa yliherkille, tai ylipuolustaville ihmisille. Se vapauttaa syvistä peloista. Hyvä kivi ryhmätyöskentelyä tekeville. Asetettuna esimerkiksi tietokoneen monitorin eteen, auttaa suojaamaan sähkömagneettiselta säteilyltä.

Jodenkin mielestä sodaliitin energia saattaa tuntua jopa ”tylsälle”. Se todellakin saattaa passivoida, joten ei sovellu luonnostaan hitaalle persoonalle. Otsachakran avautuessa tämä kivi tuo rauhoittavuutta paranormaaleja ilmiöitä kohdattaessa.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 45*35*6 mm. Paino n. 17g.
Chakra: kurkkuchakra, kolmassilmä-chakra, otsachakra
Horoskooppimerkki: Jousimies
Elementti:
Kovuus: 5.5-6
Planeetta: Venus

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; , Kivet kertovat: Marianne Aalto; Wikipedia

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top