Tuotteet

Raakapala: sodaliitti S

Ei Arvostelut
Hinta: 1,50 €
Myyntihinta: 1,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 1,21 €
ALV määrä: 0,29 €
Myyntihinta: 1,50 €
Sodaliitti yhdistää logiikan intuition. Se avaa henkistä havainnointia tuoden Korkeamman Minän lähemmäs fyysistä. Sodaliitti stimuloi käpy-, ja aivolisäkettä, tasapainottaa kolmatta silmää. Se syventää meditaation ja auttaa ymmärtämään sitä..
Takaisin: 6. Kolmas silmä -chakra

Sodaliitti yhdistää logiikan intuition. Se avaa henkistä havainnointia tuoden Korkeamman Minän lähemmäs fyysistä. Sodaliitti stimuloi käpy-, ja aivolisäkettä, tasapainottaa kolmatta silmää. Se syventää meditaation ja auttaa ymmärtämään sitä tilannetta, missä kulloinkin olet. Ajaa kohti totuutta ja idealismia. Sodaliitti kannustaa olemaan rehellinen itselle ja seisomaan oman totuuden takana. Sodaliitti poistaa mielen sekaannusta ja vapauttaa kankeista ajatusmalleista antaen tilaa uusille ajatuksille. Tämä kivi tuo henkistä tasapainoa yliherkille, tai ylipuolustaville ihmisille. Se vapauttaa syvistä peloista. Hyvä kivi ryhmätyöskentelyä tekeville. Asetettuna esimerkiksi tietokoneen monitorin eteen, auttaa suojaamaan sähkömagneettiselta säteilyltä.
Jodenkin mielestä sodaliitin energia saattaa tuntua jopa ”tylsälle”. Se todellakin saattaa passivoida, joten ei sovellu luonnostaan hitaalle persoonalle. Otsachakran avautuessa tämä kivi tuo rauhoittavuutta paranormaaleja ilmiöitä kohdattaessa.

Raakapalat ovat nimensä mukaan kiviä niiden alkuperäisessä muodossaan. Raakapalojen energia on voimakkainta ja se vähenee kivien työstämisen myötä.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 20*20*10 mm. Paino n. 12g.
Chakra: kurkkuchakra, kolmassilmä-chakra, otsachakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus: 5.5-6
Planeetta:

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall; , Kivet kertovat: Marianne Aalto;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top