Tuotteet

Rumpuhiottu: kyaniitti sininen L

Ei Arvostelut
Hinta: 6,50 €
Myyntihinta: 6,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 5,24 €
ALV määrä: 1,26 €
Myyntihinta: 6,50 €
Sininen kyaniitti on erinomainen kivi virittäytymiseen ja meditointiin. Se on voimakas korkeiden energioiden välittäjä ja vahvistaja. Kyaniitti ei koskaan tarvitse puhdistusta. Sininen kyaniitti kytkeytyy syy-yhteyksiin ja katkoo..
Takaisin: 5. Kurkkuchakra

Sininen kyaniitti, eli disthene on erinomainen kivi virittäytymiseen ja meditointiin. Se on voimakas korkeiden energioiden välittäjä ja vahvistaja. Kyaniitti ei koskaan tarvitse puhdistusta. Sininen kyaniitti  kytkeytyy syy-yhteyksiin ja katkoo uskomukset sokeaan kohtaloon, sekä mahdottomuuteen tasapainottaa karma. Se auttaa näkemään miten luot tämänhetkisen todellisuutesi edellisten elämiesi tapahtumien pohjalta. Sininen kyanittii auttaa ylösnousemisprosessissa vetäen valokehoa lähemmäs fyysistä maailmaa. Se auttaa kytkemään korkeamman mielen moniulotteisiin taajuuksiin. Sininen kyaniitti näyttää todellisen minän ja auttaa täyttämään elämäntehtävän. Tämä kivi auttaa yhdistymään oppaiden kanssa, juurruttaa myötätuntoa ja auttaa henkistä kypsyyttä. Sininen kyaniitti auttaa unien muistamisessa ja edistää parantavia unia ja auttaa heitä meistä, jotka ovat tekemässä siirtymää toiselle puolelle. Sininen kyaniitti auttaa puhdistamaan meridiaaneja ja palauttaa elinvoimaa fyysiseen ruumiiseen ja sen elimiin. Tämä kivi auttaa puhumaan omaa totuutta, poistaa pelkoja, tukoksia ja tietämättömyyttä. Kyaniitti vapauttaa turhautumista ja stressiä.

Rumpuhiotut kivet ovat pieniä kiviä, yleensä 1-5cm halkaisijaltaan. Rumpuhiotut kivet ovat nimensä mukaan hiottuja kiviä sitä varten suunnitellussa rummussa, jossa kiviä pyöritetään kunnes ne ovat kiiltäviä ja sileitä. Rumpuun täytetään yleensä saman kovuisia kiviä, jotta ne hioutuisivat mahdollisimman tasaisesti.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 30-45*15-20 mm. Paino n. 17g.
Chakra: kurkkuchakra
Horoskooppimerkki: Jousimies, Härkä, Vaaka
Elementti: Ilma
Kovuus: 5.5-7
Planeetta:

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top