Tuotteet

Rumpuhiottu: amatsoniitti 3XL

Ei Arvostelut
Hinta: 12,00 €
Myyntihinta: 12,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 9,68 €
ALV määrä: 2,32 €
Myyntihinta: 12,00 €
Amatsoniitti on harmonian ja tasapainon kivi. Se tuo sisäistä-, ja ulkoista tasapainoa. Tämä kivi on totuuden kertoja ja rauhantekijä auttaen kertomaan omat sisäiset ajatukset ilman tunneylireagointia. Tämä ominaisuus on ensimmäinen askel..
Takaisin: 5. Kurkkuchakra

Amatsoniitti on harmonian ja tasapainon kivi. Se tuo sisäistä-, ja ulkoista tasapainoa. Tämä kivi on totuuden kertoja ja rauhantekijä auttaen kertomaan omat sisäiset ajatukset ilman tunneylireagointia. Tämä ominaisuus on ensimmäinen askel kohti sisäistä ja ulkoista rauhaa. Amatsoniitti herättää myös sydänchakran myötätunnon toisia kohtaan. Amatsoniitti on totuuden kivi joka tuo pintaan sisäisen totuuden, johon voit luottaa. Tämä kivi auttaa manifestoimaan omat sisäiset haaveet todellisuudeksi ja onkin todellinen aikomusten vahvistaja. Ääneen puhutut sanat ovat mystisen voimakkaita ja amatsoniitti vahvistaa näitä sanoja muuttaen ne todellisuudeksi

Rumpuhiotut kivet ovat pieniä kiviä, yleensä 1-5cm halkaisijaltaan. Rumpuhiotut kivet ovat nimensä mukaan hiottuja kiviä sitä varten suunnitellussa rummussa, jossa kiviä pyöritetään kunnes ne ovat kiiltäviä ja sileitä. Rumpuun täytetään yleensä saman kovuisia kiviä, jotta ne hioutuisivat mahdollisimman tasaisesti.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 50*45*40 mm. Paino n. 130g.
Chakra: sydänchakra, kurkkuchakra
Lähde: The book of stones: Robert Simmons and Naisha Ashian
 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top