Tuotteet

Raakapala: kvartsi sininen M

Ei Arvostelut
Hinta: 1,50 €
Myyntihinta: 1,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 1,21 €
ALV määrä: 0,29 €
Myyntihinta: 1,50 €
Sininen kvartsi pitää sisällään kaikki kvartsien yleiset ominaisuudet. Se on solumuistin mestariparantaja, sekä auttaa uusien ohjelmointien vastaanottamisessa. Sininen kvartsi auttaa kurkottamaan kohti toisia, sekä inspiroi toivoa, rauhoittaa mieltä..
Takaisin: 5. Kurkkuchakra

Sininen kvartsi pitää sisällään kaikki kvartsien yleiset ominaisuudet. Se on solumuistin mestariparantaja, sekä auttaa uusien ohjelmointien vastaanottamisessa. Sininen kvartsi auttaa kurkottamaan kohti toisia, sekä inspiroi toivoa, rauhoittaa mieltä, rauhoittaa pelkoja, sekä auttaa ymmärtämään henkisen minän muutosten keskellä. Hyvä kivi voittamaan epäjärjestyksen ja auttamaan mielen kirkkauden saavuttamisessa. Sininen kvartsi antaa itsekuria ja käynnistää luovuuden.

Kvartsi on erittäin voimakas parantaja ja energian vahvistaja. Se imee, varastoi, vapauttaa ja säätelee energiaa. Kvartsikristallin pitäminen kädessä tuplaa bioenergisen kentän. Kvartsi on syvällinen sielun puhdistaja. Se toimii kosmisen tietokoneen tavoin tallentaen tietoa ja auttaa virittäytymään henkiselle tarkoitukselle ja tielle.

Raakapalat ovat nimensä mukaan kiviä niiden alkuperäisessä muodossaan. Raakapalojen energia on voimakkainta ja se vähenee kivien työstämisen myötä.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 25*20*15 mm. Paino n. 16g.
Chakra: kurkkuchakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus: 7
Planeetta:

Lähde: The Encyclopedia of crystals, Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top