Tuotteet

Sydänriipus: ametisti

Ei Arvostelut
Hinta: 2,50 €
Myyntihinta: 2,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,02 €
ALV määrä: 0,48 €
Myyntihinta: 2,50 €
Ametisti edistää rakkautta ja jumaluutta. Se rohkaisee henkistä tietoisuutta ja vie pois itsekkyyttä, auttaa meditoinnissa, sekä ennustamisessa. Avaa tietosuutta ja metafyysisiä ominaisuuksia. Ametistin kanssa nukkuminen lisää..
Takaisin: 7. Kruunuchakra

Ametisti edistää rakkautta ja jumaluutta. Se rohkaisee henkistä tietoisuutta ja vie pois itsekkyyttä, auttaa meditoinnissa, sekä ennustamisessa. Avaa tietosuutta ja metafyysisiä ominaisuuksia. Ametistin kanssa nukkuminen lisää kehosta poistumiskokemuksia, sekä muistamaan unia. Ametisti suojaa psyykkisiltä hyökkäyksiltä muuttaen sen rakkaudeksi. Se puhdistaa auraa tasapainottaen fyysistä-, mentaalista-, sekä tunnekehoa yhdistäen ne henkisyyteen. Ametisti auttaa kehollistumien viimeisissä hetkissä ennen siirtymistä kuoleman kautta henkimaailmaan. Se auttaa selviytymään menetyksistä.

Ametistilla on kyky auttaa selviytymään ja voittamaan erilaiset riippuvuudet. Se auttaa mieltä joko rauhoittumaan, tai vastaavasti stimuloi sitä tarpeen mukaan keskittymään uusiin ideoihin. Ametisti auttaa yhdistämään syyn seuraukseen. Ametisti parantaa muistia ja parantaa motivaatiota, sekä tasapainottaa tunteiden vuoristorataa. Ametisti auttaa löytämään oman sisäisen äänen ja voimistaa intuitiota. Selvänäköisyyden kehitykseen ametistilla on inspiroiva vaikutus.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 20*20*5 mm. Paino n. 3g.
Chakra: kruunuchakra

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top