Tuotteet

Rumpuhiottu: aurinkokivi S

Ei Arvostelut
Hinta: 0,50 €
Myyntihinta: 0,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 0,40 €
ALV määrä: 0,10 €
Myyntihinta: 0,50 €
Aurinkokivi yhdistää tähän inkarnaatioon sovittuihin suunnitelmiin ja auttaa pitämään tehdyt karmiset sopimukset, tai auttaa uudelleen neuvottelemaan ne sopimukset, jotka eivät ole enää sopivia. Aurinkokiven sanotaan suojelevan elämää..
Takaisin: 1. Juurichakra

Aurinkokivi yhdistää tähän inkarnaatioon sovittuihin suunnitelmiin ja auttaa pitämään tehdyt karmiset sopimukset, tai auttaa uudelleen neuvottelemaan ne sopimukset, jotka eivät ole enää sopivia. Aurinkokiven sanotaan suojelevan elämää tuhoavilta voimilta, juurruttaa elämäniloa ja parantaa intuitiota. Elämänilon kadottaneille aurinkokivi auttaa sen palauttamisessa, auttaa hoivaamaan ja antaa todellisen minän loistaa. Perinteisesti tämä kivi on yhdistetty hyvää tahtoviin jumaliin, onneen ja rikkauksiin. Se kytkee uudistaviin auringon energioihin. Aurinkokivi poistaa toisten ihmisten energiaa imeviä yhteyksiä, olivatpa ne sitten chakrastosta, tai aurasta. Se palauttaa tällaiset energiaa imevät yhteydet takaisin lähettäjälle ja on erittäin hyödyllinen kivi katkomaa erilaisia riippuvuuksia toisiin ihmisiin. Pidä aurinkokiveä mukanasi, mikäli teet jatkuvasti uhrauksia toisten ihmisten puolesta ja sinulla on vaikeuksia sanoa ei toisille ihmisille. Aurinkokivi muuntaa epäonnistumisen tunteen onnistumiseksi ja tuo tapahtumiin positiivisen asenteen.

Rumpuhiotut kivet ovat pieniä kiviä, yleensä 1-5cm halkaisijaltaan. Rumpuhiotut kivet ovat nimensä mukaan hiottuja kiviä sitä varten suunnitellussa rummussa, jossa kiviä pyöritetään kunnes ne ovat kiiltäviä ja sileitä. Rumpuun täytetään yleensä saman kovuisia kiviä, jotta ne hioutuisivat mahdollisimman tasaisesti.

Tuotteen mitat n. (p*l):15-20*10 mm. Paino n. 12g.
Chakra: juurichakra, solar plexus -chakra
Horoskooppimerkki: Leijona, Vaaka
Elementti:
Kovuus: 5-6
Planeetta: Aurinko

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top