Tuotteet

Kämmenkivi: obsidiaani musta

Ei Arvostelut
Hinta: 3,50 €
Myyntihinta: 3,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,82 €
ALV määrä: 0,68 €
Myyntihinta: 3,50 €
Musta obsidiaani pitää sisällään kaikki obsidiaanien yleiset ominaisuudet. Tämä shamaanien kivi poistaa epäjärjestystä kehosta ja ajaa pois tehokkaasti negatiivisia energioita, sekä torjuu kirouksia. Maadoittaen hyvin sielun ja henkiset voimat osaksi..
Takaisin: 1. Juurichakra

Musta obsidiaani pitää sisällään kaikki obsidiaanien yleiset ominaisuudet. Tämä shamaanien kivi poistaa epäjärjestystä kehosta ja ajaa pois tehokkaasti negatiivisia energioita, sekä torjuu kirouksia. Maadoittaen hyvin sielun ja henkiset voimat osaksi fyysistä tasoa, musta obsidiaani tuo nämä osaksi tietoista tahtoa. Tämä kivi pakottaa kohtaamaan todellisen itsensä, vieden syvälle alitajuntaiseen mieleen vahvistaen negatiivisia energioita, jotta nämä voidaan kokea ja vapauttaa. Musta obsidiaani vapauttaa menneisyyden vallan väärinkäytöksiltä, ja kiinnittää huomiota monitasoisesti valtaan liittyvissä asioissa

Muinaiset ihmiset tekivät obsidiaanista maagisia nuolenkärkiä, sekä kirveitä. Koska obsidiaanissa ei ole kiteistä rakennetta, tekee se siitä erittäin nopeasti vaikuttavan ja voimakkaan. Obsidiaanin suurin voima on kertoa mikä sairauden taustalla oleva syy on. Antamatta armoa tämä kivi tuo esiin puutteet, heikkoudet, tukokset ja voimia vievät olosuhteet. Tältä kiveltä ei voi piiloutua. Obsidiaani yllyttää henkiseen kasvuun, mutta tarvitsee varovaista käsittelyä ja onkin parhaimmillaan kokeneen terapeutin valvonnan alla. Obsidiaani auttaa syvälliseen sielun parantamiseen, vieden edellisiin elämiin ja tuoden esiin siellä tapahtuneita, yhä kalvavia henkisiä traumoja ja tapahtumia. Tämä kivi on erittäin suojeleva, luoden suojaavan kilven kantajansa ympärille, sekä maadoituksen juurichakrasta maapallon ytimeen. Obsidiaani imee ympäriltään kaikkea negatiivista ja estää psyykkiset hyökkäykset, sekä negatiiviset henkiset vaikutukset. Se tuo kantajalleen mielenselkeyttä ja vie pois hämmennystä ja ahdistavia ajatuksia, sekä uskomuksia. Se ei jätä epäselväksi, mikä aiheuttaa henkistä stressiä, tai sairautta.

Kämmenkivet ovat hiottuja, litteitä ja yleensä ovaalin muotoisia kiviä, joita voidaan käyttää meditoinnissa, parantamisessa, sekä muussa esoteerisissa parannustavoissa. Syy, miksi kiviä kutsutaan ”kämmenkiviksi” on yksinkertaisesti se, että ne ovat erittäin hyvin kämmeneen istuvia kiviä muodoltaan ja kooltaan. Kämmenkiven pitäminen kämmenellä on erittäin hyvä tapa päästä kiinni kiven energioihin. Kämmenkivet ovat tyypillisesti 50*70mm kooltaan.
Kämmenkiviä voidaan käyttää monilla eri tavoilla, mutta parantamisessa kivi yksinkertaisesti laitetaan parannusta tarvitsevan kohdan päälle ja suoritetaan hoito. Ne kulkevat kätevästi mukana paikasta toiseen vaikka käsilaukussa.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*30*6 mm. Paino n. 15g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki: Jousimies
Elementti: Tuli
Kovuus: 5-5.5
Planeetta: Saturnus

Huomio: mikäli obsidiaani toimii liian tehokkaasti, lopeta sen käyttäminen ja käytä seleniittiä, sekä ruusukvartsia tuomaan takaisin tasapaino.

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Ohjeita

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top