Tuotteet

Chakrakivi: obsidiaani mahonki

Ei Arvostelut
Hinta: 3,50 €
Myyntihinta: 3,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,82 €
ALV määrä: 0,68 €
Myyntihinta: 3,50 €
Mahonki obsidiaani pitää sisällään kaikki obsidiaanien yleiset ominaisuudet. Se värähtelee maan taajuudella, suojellen ja maadoittaen. Mahonki obsidiaani antaa voimaa tarvittaessa, elävöittää ja auttaa henkisessä kasvussa. Tämä kivi vahvistaa heikkoa..
Takaisin: 1. Juurichakra

Mahonki obsidiaani pitää sisällään kaikki obsidiaanien yleiset ominaisuudet. Se värähtelee maan taajuudella, suojellen ja maadoittaen. Mahonki obsidiaani antaa voimaa tarvittaessa, elävöittää ja auttaa henkisessä kasvussa. Tämä kivi vahvistaa heikkoa auraa ja palauttaa sakraali-, ja solar plexus –chakrojen pyörimisnopeuden oikealle tasolle. Mahonki obsidiaani on voimakas tasapainottaja ja se auttaa saamaan voimasi takaisin.

Muinaiset ihmiset tekivät obsidiaanista maagisia nuolenkärkiä, sekä kirveitä. Koska obsidiaanissa ei ole kiteistä rakennetta, tekee se siitä erittäin nopeasti vaikuttavan ja voimakkaan. Obsidiaanin suurin voima on kertoa mikä sairauden taustalla oleva syy on. Antamatta armoa tämä kivi tuo esiin puutteet, heikkoudet, tukokset ja voimia vievät olosuhteet. Tältä kiveltä ei voi piiloutua. Obsidiaani yllyttää henkiseen kasvuun, mutta tarvitsee varovaista käsittelyä ja onkin parhaimmillaan kokeneen terapeutin valvonnan alla. Obsidiaani auttaa syvälliseen sielun parantamiseen, vieden edellisiin elämiin ja tuoden esiin siellä tapahtuneita, yhä kalvavia henkisiä traumoja ja tapahtumia. Tämä kivi on erittäin suojeleva, luoden suojaavan kilven kantajansa ympärille, sekä maadoituksen juurichakrasta maapallon ytimeen. Obsidiaani imee ympäriltään kaikkea negatiivista ja estää psyykkiset hyökkäykset, sekä negatiiviset henkiset vaikutukset. Se tuo kantajalleen mielenselkeyttä ja vie pois hämmennystä ja ahdistavia ajatuksia, sekä uskomuksia. Se ei jätä epäselväksi, mikä aiheuttaa henkistä stressiä, tai sairautta.

Chakrakivet ovat kiviä, jotka kokonsa puolesta soveltuvat hyvin pidettäviksi hoitoina chakrojen päällä. Chakrakivet soveltuvat myös pienemmän kokonsa vuoksi helposti mukana kuljetettaviksi, esimerkiksi taskussa, tai käsilaukussa. Kivien voimat ovat edelleen samoja, olipa kivi sitten chakrakivi, huolikivi, tai kämmenkivi.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 30*25*5 mm. Paino n. 7g.
Chakra: juurichakra, sakraalichakra, solar plexus -chakra
Horoskooppimerkki: Skorpioni
Elementti:
Kovuus: 5-5.5
Planeetta: Pluto

Huom. mikäli obsidiaani toimii liian tehokkaasti, lopeta sen käyttäminen ja käytä seleniittiä, sekä ruusukvartsia tuomaan takaisin tasapaino.

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top