Tuotteet

Cabochoni: larvikiitti

Ei Arvostelut
Hinta: 6,00 €
Myyntihinta: 6,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 4,84 €
ALV määrä: 1,16 €
Myyntihinta: 6,00 €
Larvikiittia kutsutaan myös Norjan kuukiveksi, sekä mustaksi kuukiveksi. Sen sanotaan olevan hyvä kivi opiskelijoille, sillä se lisää tavoitteisiin pääsemistä ja oppimista. Larvikiitti avaa alitajuntaa, sekä pääsyn korkeimman tason oppeihin..
Takaisin: 1. Juurichakra

Larvikiittia kutsutaan myös Norjan kuukiveksi, sekä mustaksi kuukiveksi. Sen sanotaan olevan hyvä kivi opiskelijoille, sillä se lisää tavoitteisiin pääsemistä ja oppimista. Larvikiitti avaa alitajuntaa, sekä pääsyn korkeimman tason oppeihin. Tätä kiveä käytetään myös apuna selkouniin. Sillä on voimakas yhteys maaenergioihin ja juurichakraan. Larvikiitti auttaa myös meditoijaa kiinnittymään ja palaamaan takaisin maanpiiriin meditoinnin jälkeen. Maaenergisenä kivenä larvikiitti karkottaa negatiivisia energioita, sekä auttaa suojelemaan niiltä. Erityisen hyvä kivi avokonttoreissa työpaikoilla!

"Cabochonit" ovat taustaltaan litteitä, yleensä ovaaleja kiviä, joiden etupuoli on kupera. Tyypillisesti cabochoneja käytetään metallikehyksiin upotetuissa koruissa. Litteinä kivinä soveltuvat hyvin kiviterapioihin, tai vaikka taskussa pidettäviksi.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*30*8 mm. Paino n. 17g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki:
Lähde: Internet;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top