Tuotteet

Sydänriipus: rubiinizoisiitti

Ei Arvostelut
Hinta: 2,50 €
Myyntihinta: 2,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,02 €
ALV määrä: 0,48 €
Myyntihinta: 2,50 €
Rubiinizoisiitti pitää sisällään kaikki rubiinin ja zoisiitin yleiset ominaisuudet. Se on voimakas biomagneettisen kentän vahvistaja ja elinvoiman parantaja. Rubiinizoisiitti auttaa kommunikoimaan henkimaailman kanssa ja edistää transsiin siirtymistä..
Takaisin: Sydämet

Rubiinizoisiitti pitää sisällään kaikki rubiinin ja zoisiitin yleiset ominaisuudet. Se on voimakas biomagneettisen kentän vahvistaja ja elinvoiman parantaja. Rubiinizoisiitti auttaa kommunikoimaan henkimaailman kanssa ja edistää transsiin siirtymistä luoden muuttuneen tietoisuuden tilan. Tämä kivi auttaa monitasoista solujen paranemista. Rubiinizoisiitti auttaa menneiden elämien asioiden parantamista tässä elämässä, tuoden sielun muistot esiin ja edistäen henkistä oppimista.

Rubiini muodostaan voimakkaan kentän psyykkisiä hyökkäyksiä, sekä sydänenergian energiavampyrismia vastaan. Rubiinin sanotaan olevan myös varoituskivi. Sen sanotaan muuttuvan tummaksi, mikäli vaara tai sairaus uhkaa. Se välittää voimaa elämään, mutta saattaa ärsyttää ärtyisiä ihmisiä. Rubiini rohkaisee intohimoon elämää kohtaan lisäten motivaatiota, sekä realistisia tavoitteita. Tämä kivi haluaa käyttäjänsä seuraavan autuutta, tuoden positiivisia unia ja selkeitä mielikuvia. Runsauden kivenä rubiini auttaa säilyttämään rikkauden ja intohimon.

Zoisiitti on erinomainen kivi muuntamaan negatiiviset energiat positiivisiksi. Se auttaa ilmaisemaan oman totuuden välittämättä toisten vaikutuksesta. Zoisiitti auttaa irtautumaan normeista, sekä muuntaa tuhoamishalut rakentaviksi. Se tuo pintaan tukahdutetut tunteet, jotta ne voidaan ilmaista. Zoisiitti auttaa palautumaan pahasta stressistä, tai sairaudesta.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 20*20*5 mm. Paino n. 4g.
Chakra: sydänchakra, juurichakra

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top