Tuotteet

Riipus: jaspis dalmatian enkelinsiipi

Ei Arvostelut
Hinta: 6,00 €
Myyntihinta: 6,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 4,84 €
ALV määrä: 1,16 €
Myyntihinta: 6,00 €
Muinaisista ajoista lähtien sydän on symboloinut ihmisen syvintä olemusta moraalisena, henkisenä ja tuntevana olentona. Runollisuudessa sydämellä kuvataan sielun rakkautta. Kelttiläinen sydän on yksi kaikkein romanttisimmista symboleista..
Takaisin: Enkelit

Muinaisista ajoista lähtien sydän on symboloinut ihmisen syvintä olemusta moraalisena, henkisenä ja tuntevana olentona. Runollisuudessa sydämellä kuvataan sielun rakkautta. Kelttiläinen sydän on yksi kaikkein romanttisimmista symboleista. Se muodostuu yhdestä viivasta kuvastaen sielujen liittoa, uskoa ja rakkautta matkatessa pitkin elämän polkua., Dalmatian jaspis pitää sisällään kaikki yleiset jaspisten ominaisuudet. Se tunnetaan myös nimellä apliitti. Suojelevana kivenä sen sanotaan varoittavan kantajaansa vaaran ollessa lähellä. Dalmatian jaspis auttaa pääsemään pois pään sisältä ja siirtymään kehoon maadoittaen ja auttaen keskittäytymään. Apliitti harmonisoi tunteita, pitää tyynenä ja ehkäisee asioiden ylianalysointia. Dalmatian jaspis auttaa jatkamaan elämässä matkaa, kuitenkin tuoden esiin mahdollisuuksia. Se auttaa myös tekemään hyviä suunnitelmia tulevaisuutta ajatellen.

Jaspikset ovat turvallisia kiviä. Ne poistavat rauhattomuutta, epäilystä ja pelkoa. Japis auttaa myös poistamaan vastenmielisyyden tunnetta fyysisiä ponnisteluja kohtaan. Jaspisten värähtely on matalaa ja maanläheistä. Hermostuneelle ihmiselle jaspis palauttaa tasapainon. Se on hyvä apu ihmiselle, joka kaipaa vakautta ja pohjaa omalle elämälleen. Yleensä jaspis on punertava ja se tuo kantajalleen fyysistä jaksamista ja aktiivisuutta. Ruskea jaspis luo eniten yhteyttä maahan, vaikka kaikki jaspikset värähtelevätkin maaenergioissa. Jaspikset vahvistavat immuniteettia ja auttavat hyväksymään kehon. Meditoijille Jaspikset tuovat mukanaan shamanistisia matkoja, sekä unien muistamista. Se on suojeleva kivi, joka suodattaa negatiivista energiaa, tasapainottaa Jin ja jang –energioita.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 35*15*6 mm. Paino n. 7g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki: Kaksoset
Elementti:
Kovuus:
Planeetta:

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Ohjeita

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top