Tuotteet

Riipus: akaatti veri enkelinsiipi

Ei Arvostelut
Hinta: 6,00 €
Myyntihinta: 6,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 4,84 €
ALV määrä: 1,16 €
Myyntihinta: 6,00 €
Punainen akaatti, eli veriakaatti pitää sisällään kaikki akaattien yleiset ominaisuudet. Veriakaattia pidettiin muinaisessa Roomassa suojelemaan hyönteisten puremilta, sekä sen uskottiin parantavan verta. Akaatti on muinaisen Rooman totuuden..
Takaisin: Enkelit

Punainen akaatti, eli veriakaatti pitää sisällään kaikki akaattien yleiset ominaisuudet. Veriakaattia pidettiin muinaisessa Roomassa suojelemaan hyönteisten puremilta, sekä sen uskottiin parantavan verta.

Akaatti on muinaisen Rooman totuuden amuletti, tai sidottuna vasempaan käteen, takasi runsaan sadon. Se on maadoittava kivi, jolla on monitasoinen puhdistava vaikutus. Akaatti tuo tasapainoa henkisyyden, fyysisyyden ja älyn kesken. Tämä kivi tasapainottaa jin ja jang –energioita, sekä tuo kätkettyä tietoa takaisin tietoisuuteen. Akaatti rauhoittaa toimien hitaasti, mutta suurella voimalla. Se auttaa hyväksymään kantajansa ja kannustaa puhumaan omaa totuutta. Akaatti auttaa pääsemään yli sydämeen jääneestä katkeruudesta, parantaa sisäistä vihaa, sekä kasvattaa rohkeutta aloittamaan uudelleen alusta. Akaatti tuo tasaista henkistä kasvua.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 34*16*6 mm. Paino n. 7g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki: Jousimies, Skorpioni
Elementti:
Kovuus: 6
Planeetta:

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top