Tuotteet

Raakapala: kalsiitti orkidea M

Ei Arvostelut
Hinta: 1,50 €
Myyntihinta: 1,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 1,21 €
ALV määrä: 0,29 €
Myyntihinta: 1,50 €
Kalsiitti orkkidea pitää sisällään kaikki kalsiittien yleiset ominaisuudet. Se on “lupausten kivi” auttaen suunnittelemaan tulevaisuutta ja luottamaan siihen. Kalsiitti orkkidea virkistää mieltä, ruumista ja sielua. Se auttaa ottamaan askelia..
Takaisin: Raakapalat

Kalsiitti orkkidea (Orchid Calcite) pitää sisällään kaikki kalsiittien yleiset ominaisuudet. Se on “lupausten kivi” auttaen suunnittelemaan tulevaisuutta ja luottamaan siihen. Kalsiitti orkkidea virkistää mieltä, ruumista ja sielua. Se auttaa ottamaan askelia eteenpäin ja lisäämään itseluottamusta ja rohkeutta. Tämä kivi helpottaa pelkoja ja huolia, poistaa ahdistusta ja henkistä järkytystä. Kalsiitti orkidea on juurishakraa, sakraalishakraa ja solar plexusta tasapainottava kivi. Maadoittavana kivenä se pitää paremmin tässä hetkessä. Se auttaa myös päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei palvele enää. Kalsiitti orkidea auttaa masennuksessa, nostaa mielialaa ja pysymään iloisemmissa tunnelmissa.

Kalsiitti on valoa tuplasti taittava kivi. Sen läpi katsottaessa kohteet näkyvät kahdennettuina. Useat muinaisen Egyptin artefaktit olivat veistetty kalsiitista. Kalsiitti on voimakas puhdistaja ja energian voimistaja. Se auttaa korkeampaan tietoisuuden tilaan nousemista ja metafyysisiä ominaisuuksia. Kalsiitti yhdistää tunteet älyyn luoden tunneälyn, jolla on positiivinen vaikutus varsinkin silloin, kun tuntee toivon menneen. Hyvä tunnekehon parantaja, joka rauhoittaa mieltä opettaa arvostelukykyä, analysointia, stimuloi syvää ymmärtämystä, sekä parantaa muistia.

Raakapalat ovat nimensä mukaan kiviä niiden alkuperäisessä muodossaan. Raakapalojen energia on voimakkainta ja se vähenee kivien työstämisen myötä.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 20*25*25 mm. Paino n. 7g.
Chakra: juurichakra, sakraalichakra, solar plexus -chakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus:
Planeetta:

Lähde: Internet;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top