Tuotteet

Raakapala: kalsiitti keltainen M

Ei Arvostelut
Hinta: 1,00 €
Myyntihinta: 1,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 0,81 €
ALV määrä: 0,19 €
Myyntihinta: 1,00 €
Keltainen kalsiitti pitää sisällään kaikki kalsiittien yleiset ominaisuudet. Se stimuloi älyä ja auttaa organisoimaan älyllisen ajattelun tietoon. Keltainen kalsiitti nostaa energiatasoa ja tätä kautta henkilökohtaista voimaa, toivoa ja itsensä..
Takaisin: Raakapalat

Keltainen kalsiitti pitää sisällään kaikki kalsiittien yleiset ominaisuudet. Se stimuloi älyä ja auttaa organisoimaan älyllisen ajattelun tietoon. Keltainen kalsiitti nostaa energiatasoa ja tätä kautta henkilökohtaista voimaa, toivoa ja itsensä arvostusta. Tämä kivi vahvistaa psyykkisiä voimia ja on apuna meditaatiossa. Se auttaa kanavoinnissa, vahvistaa intuitiivista tietoisuutta, sekä shamanistisia voimia. Kalsiitti on valoa tuplasti taittava kivi. Sen läpi katsottaessa kohteet näkyvät kahdennettuina. Useat muinaisen Egyptin artefaktit olivat veistetty kalsiitista. Kalsiitti on voimakas puhdistaja ja energian voimistaja. Se auttaa korkeampaan tietoisuuden tilaan nousemista ja metafyysisiä ominaisuuksia. Kalsiitti yhdistää tunteet älyyn luoden tunneälyn, jolla on positiivinen vaikutus varsinkin silloin, kun tuntee toivon menneen. Hyvä tunnekehon parantaja, joka rauhoittaa mieltä opettaa arvostelukykyä, analysointia, stimuloi syvää ymmärtämystä, sekä parantaa muistia.

Raakapalat ovat nimensä mukaan kiviä niiden alkuperäisessä muodossaan. Raakapalojen energia on voimakkainta ja se vähenee kivien työstämisen myötä.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 20*25*10 mm. Paino n. 15g.
Chakra: solar plexus -chakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus:
Planeetta:

Lähde: Internet;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Ohjeita

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top