Tuotteet

Obeliski: jaspis punainen

Ei Arvostelut
Hinta: 10,00 €
Myyntihinta: 10,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 8,06 €
ALV määrä: 1,94 €
Myyntihinta: 10,00 €
Punainen jaspis on hyvin maadoittava, maaväreähtelyinen kivi. Se auttaa suoristamaan epäoikeudenmukaiset tilanteet tuomalla ne tietoisuuteen ja valoon ennen niiden ongelmaksi muodostumista. Punainen jaspis on hyvä kivi huolikiveksi tunteiden..
Takaisin: Obeliskit

Punainen jaspis on hyvin maadoittava, maaväreähtelyinen kivi. Se auttaa suoristamaan epäoikeudenmukaiset tilanteet tuomalla ne tietoisuuteen ja valoon ennen niiden ongelmaksi muodostumista. Punainen jaspis on hyvä kivi huolikiveksi tunteiden tasapainottamiseen. Laita punainen jaspis tyynysi alle yöksi, ja huomaa miten unesi muistaminen paranee. Punainen jaspis tasapainottaa ja puhdistaa kahta alinta chakraa ja vakiinnuttaa auraa. Se palauttaa negatiiviset energiat takaisin lähteeseen, tasaannuttaa seksuaalista aggressiivisuutta, auttaa seksuaaliseen tasapainoon, sekä laajentaa tantrisen seksin kokemista. Punainen jaspis helpottaa suhtautumista fyysisiin ponnisteluihin. Se vie pois pelkoa, ja on hyvä apu ihmiselle, joka kaipaa elämäänsä vakautta ja selvää pohjaa. Meditaatiossa punainen jaspis on ankkuroiva kivi. Mitä tummempi kivi, sitä syvemmälle alitajuntaan se meditoijan vetää.

Jaspikset ovat turvallisia kiviä. Ne poistavat rauhattomuutta, epäilystä ja pelkoa. Japis auttaa myös poistamaan vastenmielisyyden tunnetta fyysisiä ponnisteluja kohtaan. Jaspisten värähtely on matalaa ja maanläheistä. Hermostuneelle ihmiselle jaspis palauttaa tasapainon. Se on hyvä apu ihmiselle, joka kaipaa vakautta ja pohjaa omalle elämälleen. Yleensä jaspis on punertava ja se tuo kantajalleen fyysistä jaksamista ja aktiivisuutta. Ruskea jaspis luo eniten yhteyttä maahan, vaikka kaikki jaspikset värähtelevätkin maaenergioissa. Jaspikset vahvistavat immuniteettia ja auttavat hyväksymään kehon. Meditoijille Jaspikset tuovat mukanaan shamanistisia matkoja, sekä unien muistamista. Se on suojeleva kivi, joka suodattaa negatiivista energiaa, tasapainottaa Jin ja jang –energioita.

On suositeltavaa, ettei obeliskeja säilytetä pystyasennossa kaatumisvaaran ja mahdollisen rikkoutumisen takia.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 135*28*28 mm. Paino n. 129g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki: Oinas, Skorpioni
Elementti: Tuli
Kovuus: 7
Planeetta: Mars

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Ohjeita

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top