Tuotteet

Nimensä mukaan huolikivet auttavat sinua kaikissa huolissasi ja murheissasi. Meistä jokainen on varmasti heitellyt järven rannalla litteitä kiviä pitkin veden pintaa ja katsellut niiden pomppimista hyppy hypyn jälkeen. Olet tiedostamattasi poistanut itsestäsi matalia energioita, murheita ja huolia näiden litteiden huolikivien kautta. Huolet ja murheet liittyvät usein myös eri chakrojen ongelmiin. Jos chakra on tukkeutunut, eikä pääse pyörimään kunnolla, alamme tuntea erilaisia fyysisiä oireita. Energia ei virtaa vapaasti, etkä näin ollen ole tasapainossa.

Teemme paljon asioita tiedostamattamme miksi? Me vain teemme ja huomaamme kohta olevamme keveämpiä ja iloisempia. Meihin on ohjelmoitu paljon asioita, joiden alkuperäinen tarkoitus on kadonnut nykyisessä tietoisuudessamme. Silti ne kulkevat mukanamme sukupolvesta toiseen auttaen meitä matkallamme kohti todellista tietoisuuden heräämistä. Kohti Ykseyttä.

Hiero huolikiviä sormiesi välissä, pidä sitä kämmenessäsi, tai taskussasi. Ota esimerkiksi punainen jaspis sormiesi väliin hierottavaksi aina kun tunnet olevasi irti Äiti Maasta. Punaisella jaspiksella on maadoittava vaikutus.

Numero kiven edessä kuvaa sitä chakraa, jolle kivi on tarkoitettu. Huomaa, että kivi saattaa olla tarkoitettu useammalle kuin yhdelle chakralle. Kivet ovat listattuina sivulle ensimmäisestä chakrasta alkaen.

1) juurichakra  
2) sakraalichakra  
3) solar plexus –chakra  
4) sydänchakra  
5) kurkkuchakra  
6) otsa/kolmassilmä –chakra  
7) kruunuchakra  

 

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top