Tuotteet

Maksutavat ja ohjeet

Mikäli teit tilauksen etkä saanut tilauksestasi sähköpostia, on jotakin mennyt vikaan. Luultavimmin kaupan lähettämät sähköpostit löytyvät roskapostiesi joukosta. Mikäli näin on, merkitse lähettäjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. luotettujen lähettäjien listalle. Näin vältät jatkossa viestien menemisen roskapostikansioon.

 

Maksutavat

 

Maksuutavoista voit valita tilisiirron, jossa maksat sähköpostiisi tulevalla laskulla tilauksesi summan tililleni, tai PayPal -maksun. Tilisiirrossa tilauksen käsittely aloitetaan vasta maksusi näkyessä tililläni. Muista laittaa tilausnumerosi pankkiohjelmasi "viesti" -kenttään. Käytän tilinäni Osuupankkia, joten mikäli käytät eri pankkia, kestää suorituksesi näkyminen tililläni 2 pankkipäivää. Paypal-maksu näkyy välittömästi ja PayPal -tilausten tila muuttuu automaattisesti kaupassa tilaan "maksu vahvistettu".

Huomaa, että vaikka en ole ottanut tilaustasi vielä käsittelyyn(saat tästä erillisen sähköpostiviestin), saattaa maksusi näkyä jo tililläni. Pakkaan tilauksia yleensä su-to välisenä aikana. Tarkistan maksut tuona aikana yleensä vasta iltaisin. Älä siis säikähdä, vaikka esim. PayPal -maksusi on merkitty PayPalin mukaan maksestuksi, mutta tilauksesi on edelleen "odottaa käsittelyä" -tilassa. Tilauksen tila muuttuu, kun tilauksesi käsittelyvuoro koittaa :)

PayPal -maksutavan idea on se, että PayPal laskuttaa ostoksesi luottokortillesi. Kaupastani tehdyt ja maksetut PayPal tilaukset näkyvät luottokorttilaskullasi nimellä "RAUHALLISUU". PayPal maksaminen on sinulle ilmaista.

Voit tutustua todella helppoon Paypal maksamiseen ja tehdä itsellesi tilin täältä.

Yli 50 euron arvoiset tilaukset ilman toimituskuluja!

Toimitan kaikki tilaukset, joiden TUOTTEIDEN yhteisarvo on vähintään 50 euroa, ilman toimituskuluja. Alle 50 euron arvoisten tilausten toimituskulut ovat 3,95 euroa. Toimitan tilaukset joko ykkösluokan kirjeenä, tai postipakettina.

Tilauksen eteneminen ja käsittely

Tilauksen vahvistamisen jälkeen verkkokauppa lähettää sinulle sähköpostin, jonka otsikko on:

Parantavat kivet on vahvistanut tilauksen [tilaunumerosi], yhteensä [tilauksesi summa] €

Samassa sähköpostissa näet myös tilauksesi statuksen, joka tässä vaiheessa on:

Tilauksen tila : Odottaa käsittelyä.

Viestistä löytyvät kaikki tarvittavat tiedot maksamiseen, kuten tilausnumero, tilinumero ja summa.
Maksa lasku omasta verkkopankistasi ja laita tilausnumero pankkiohjelmasi "viesti" -kenttään. Tällä numerolla saan kohdistettua tilauksesi summan oikein juuri sinun tilaukseesi.

Kun maksusi näkyy tililläni(en tarkista tilannetta reaaliaikaisesti) muutan tilauksen tilan muotoon:

Tilauksen tila : Maksu vahvistettu.

Saat myös tästä tilauksen tilan vaihtumisesta sähköpostin. Tässä vaiheessa aloitan tilauksesi käsittelyn.
Kun tilauksesi on pakattu ja jätetty Itellan hoiviin, lähettää kauppa sinulle vielä yhden sähköpostin:

Tilauksen tila : Postitettu.

Tästä hetkestä kestää n. 2 arkipäivää lähetyksen sapumiseen. Mikäli tilauksesi ei ole mahtunut postilaatikkoosi, tai se on lähetetty postipakettina,  Itella lähettää sinulle tästä noutoilmoituksen.

Toimitusaika

Pyrin pakkaamaan tilauksia su-to välisenä aikana joka päivä. Teen peruspuhdistuksen ja energisoinnin KAIKILLE tilaamillesi tuotteille ennen lähetystä(mikäli niin haluat). Teen tämän vasta tiedettyäni, kenelle kyseinen tuote on menossa. Tästä syystä saattavat tilaukset joskus ruuhkautua. Pyrin toimittamaan kaikki tilaukset viimeistään viikossa siitä, kun maksusi näkyy tililläni.

Reklamaatiot

Mikäli tuotteessasi on jotain vikaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Vaihdan tuotteesi uuteen, tai palautan tarvittaessa tuotteen hinnan sinulle takaisin. Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top