Tuotteet

Chakrakivi: hematiitti

Ei Arvostelut
Hinta: 3,50 €
Myyntihinta: 3,50 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,82 €
ALV määrä: 0,68 €
Myyntihinta: 3,50 €
Hematiitin sanotaan suojelevan sotaan lähteviä sotilaita. Se lisää henkilökohtaista magnetismia ja auttaa heitä, jotka olivat edellisessä elämässään sotilaita, parantamaan tästä aiheutuneen vihan ja tuskan. Hematiitti tukee kohtaamaan karmiset..
Takaisin: Chakrakivet

Hematiitin sanotaan suojelevan sotaan lähteviä sotilaita. Se lisää henkilökohtaista magnetismia ja auttaa heitä, jotka olivat edellisessä elämässään sotilaita, parantamaan tästä aiheutuneen vihan ja tuskan. Hematiitti tukee kohtaamaan karmiset taistelut myös tässä elämässä. Tämä kivi harmonisoi mieltä, kehoa ja sielua maadoittaen ja poistaen liiallista energiaa ja herkillä ihmisillä auttaa erottamaan omat tunteet toisten tunteista. Hematiitti tuo uskallusta, arvovaltaa ja tahdonvoimaa kantajalleen. Oikeakätisen pitäessä hematiittia oikeassa taskussaan, se sulkee metafyysisen tietoisuuden ja ominaisuudet. Pidettäessä vasemmassa taskussa, se puolestaan pitää ne auki. Astraalimatkailussa tämä kivi auttaa löytämään takaisin kehoon. Hematiitti on vahvasti meridiaaneja tasapainottava, yin energian epätasapainoa korjaava, negatiivisuutta puhdistava ja auraa suojaava.

Hematiitti lisää selviytymisen halua ja onkin erinomainen kivi alitajuntaan pääsemisessä, vetäen puoleensa täyttämättömiä haluja, jotka ohjaavat elämää. Tämä kiven avulla voi helpommin kohdata meidän jokaisen persoonassa olevia varjopuolia. Hematiitti auttaa myös muistamaan asioita paremmin. Meditaatiossa asetettuna nivusille, polvitaipeiden alle, tai jalkapohjien alapuolelle, se maadoittaa erityisen hyvin.

Chakrakivet ovat kiviä, jotka kokonsa puolesta soveltuvat hyvin pidettäviksi hoitoina chakrojen päällä. Chakrakivet soveltuvat myös pienemmän kokonsa vuoksi helposti mukana kuljetettaviksi, esimerkiksi taskussa, tai käsilaukussa. Kivien voimat ovat edelleen samoja, olipa kivi sitten chakrakivi, huolikivi, tai kämmenkivi.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 25*20*5 mm. Paino n. 12g.
Chakra: juurichakra
Horoskooppimerkki: Vesimies, Jousimies
Elementti: Maa, Tuli
Kovuus: 5.5-6.5
Planeetta: Saturnus

Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top