Tuotteet

Chakrat ovat ihmiskehon energiaportaaleja, joiden kautta Universumin energia välittyy kehoomme. Normaalisti kehossamme on 7 chakraa, mutta chakrastoon on tullut/tulossa lisää chakroja aina 12 asti. Nämä uudet chakrat asettuvat osin ”lomittain” nykyisten chakrojen kanssa. Tulevaisuudessa nykyisen alimman chakran, eli juurichakran, tilalle asettuu sydänchakra. Tämän seurauksena juurichakra siirtyy vastaavasti alemmas vetäen mukanaan kaikki muut chakrat uusille paikoilleen.

Chakrojen tasapainottamisen hyvänä apuna ovat kivet. Chakrakivien parantava vaikutus siirtyy kivestä chakraan esim. pitämällä kyseisen chakran päällä chakrakiveä vaikka meditoidessasi. Voit tuoda chakroja tasapainottavaa ja parantavaa voimaa myös pitämällä chakrakiviä taskussasi, riipuksena, tai rannekoruna. Tasapainossa oleva chakrasto tuo elämääsi tasapainoa, iloisuutta, rakkautta ja kykyä elää johdatuksessa joka päivä.

Chakrakivet on listattu juurichakrasta kruunuchakraan numerojärjestyksessä. Näin voit helpommin löytää kiven juuri sille chakralle, joka tarvitsee vahvistusta.

1. juurichakra
2. sakraalichakra
3. solar plexus –chakra
4. sydänchakra
5. kurkkuchakra
6. otsa/kolmassilmä –chakra
7. kruunuchakra

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top