Tuotteet

Cabochoni: Tiger Iron punainen

Ei Arvostelut
Hinta: 6,00 €
Myyntihinta: 6,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 4,84 €
ALV määrä: 1,16 €
Myyntihinta: 6,00 €
Punainen tiger iron koostuu hematiitista ja punaisesta jaspiksesta pitäen näin ollen sisällään kaikki punaisen jaspiksen ja hematiitin yleiset ominaisuudet. Erittäin maadoittava kivi..
Takaisin: Cabochonit

Punainen tiger iron koostuu hematiitista ja punaisesta jaspiksesta pitäen näin ollen sisällään kaikki punaisen jaspiksen ja hematiitin yleiset ominaisuudet. Erittäin maadoittava kivi.

Punainen jaspis on hyvin maadoittava, maaväreähtelyinen kivi. Se auttaa suoristamaan epäoikeudenmukaiset tilanteet tuomalla ne tietoisuuteen ja valoon ennen niiden ongelmaksi muodostumista. Punainen jaspis on hyvä kivi huolikiveksi tunteiden tasapainottamiseen. Laita punainen jaspis tyynysi alle yöksi, ja huomaa miten unesi muistaminen paranee. Punainen jaspis tasapainottaa ja puhdistaa kahta alinta chakraa ja vakiinnuttaa auraa. Se palauttaa negatiiviset energiat takaisin lähteeseen, tasaannuttaa seksuaalista aggressiivisuutta, auttaa seksuaaliseen tasapainoon, sekä laajentaa tantrisen seksin kokemista. Punainen jaspis helpottaa suhtautumista fyysisiin ponnisteluihin. Se vie pois pelkoa, ja on hyvä apu ihmiselle, joka kaipaa elämäänsä vakautta ja selvää pohjaa. Meditaatiossa punainen jaspis on ankkuroiva kivi. Mitä tummempi kivi, sitä syvemmälle alitajuntaan se meditoijan vetää.

Hematiitin sanotaan suojelevan sotaan lähteviä sotilaita. Se lisää henkilökohtaista magnetismia ja auttaa heitä, jotka olivat edellisessä elämässään sotilaita, parantamaan tästä aiheutuneen vihan ja tuskan. Hematiitti tukee kohtaamaan karmiset taistelut myös tässä elämässä. Tämä kivi harmonisoi mieltä, kehoa ja sielua maadoittaen ja poistaen liiallista energiaa ja herkillä ihmisillä auttaa erottamaan omat tunteet toisten tunteista. Hematiitti tuo uskallusta, arvovaltaa ja tahdonvoimaa kantajalleen. Oikeakätisen pitäessä hematiittia oikeassa taskussaan, se sulkee metafyysisen tietoisuuden ja ominaisuudet. Pidettäessä vasemmassa taskussa, se puolestaan pitää ne auki. Astraalimatkailussa tämä kivi auttaa löytämään takaisin kehoon. Hematiitti on vahvasti meridiaaneja tasapainottava, yin energian epätasapainoa korjaava, negatiivisuutta puhdistava ja auraa suojaava.Hematiitti lisää selviytymisen halua ja onkin erinomainen kivi alitajuntaan pääsemisessä, vetäen puoleensa täyttämättömiä haluja, jotka ohjaavat elämää. Tämä kiven avulla voi helpommin kohdata meidän jokaisen persoonassa olevia varjopuolia. Hematiitti auttaa myös muistamaan asioita paremmin. Meditaatiossa asetettuna nivusille, polvitaipeiden alle, tai jalkapohjien alapuolelle, se maadoittaa erityisen hyvin.

"Cabochonit" ovat taustaltaan litteitä, yleensä ovaaleja kiviä, joiden etupuoli on kupera. Tyypillisesti cabochoneja käytetään metallikehyksiin upotetuissa koruissa. Litteinä kivinä soveltuvat hyvin kiviterapioihin, tai vaikka taskussa pidettäviksi.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 40*30*8 mm. Paino n. 17g.
Chakra: juurichakra
Lähde: The Encyclopedia of crystals: Judy Hall;
 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top